
Οι ομάδες θέλουν να παραμείνουν στην ΕΡΤ με αυξημένες αποδοχές
Όλες οι ομάδες της Basket League επιθυμούν την παραμονή τους στην ΕΡΤ, ωστόσο με μεγαλύτερες αποδοχές.
Στο σημερινό συμβούλιο του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ εκτός από το θέμα της παράτασης για την αδειδότηση των 4 ομάδων, συζητήθηκε και το τηλεοπτικό τοπίο της επόμενης σεζόν.
Άλλωστε σήμερα ήταν η καταληκτική ημερομηνία για να απαντήσουν οι ομάδες στην ΕΡΤ για τη σεζόν 2022-23. Όλες οι ομάδες είχαν κοινή γραμμή όσον αφορά την παραμονή τους στην κρατική τηλεόραση, ωστόσο ζήτησαν να συναντηθούν με την ΕΡΤ καθώς θέλουν μεγαλύτερες αποδοχές.
Σε αυτή τη συζήτηση θα συμμετέχει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος μέχρι πέρυσι είχε δικό του ξεχωριστό συμβόλαιο με την ΕΡΤ. Τέλος αποφασίστηκε να διαφοροποιηθεί η κατανομή των τηλεοπτικών χρημάτων των ομάδων, η οποία την τελευταία διετία είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τη βαθμολογική κατάταξη τους.
- Το Μουντιάλ των ρεκόρ: 50 εκατομμύρια δολάρια για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή
- Καιρός: Μίνι καύσωνας από σήμερα, στους 40°C η θερμοκρασία – Βοριάδες στο Αιγαίο
- «Μετανιώνω που δεν συνάντησα τον Έλβις» – Ο Μικ Τζάγκερ για την «ανόητη» συμβουλή του Τζον Λένον
- Το σχέδιο του Ισραήλ γίνεται όλο και πιο σαφές : Η επόμενη μέρα στη Γάζα δεν θα έρθει ποτέ
- Ένα βιβλίο την ημέρα: Το διάβασμα κάνει καλό στην ψυχική μας υγεία
- Το BBC στην Ελλάδα: Το «νησί του Διαβόλου» που έγινε ο φάρος ελπίδας για την άγρια ζωή



