
Σταύρος Ξαρχάκος: Διευθύνει πιτσιρίκια με μπουζούκια σε ταβέρνα της Σύρου
Όπως φαίνεται από τις κινήσεις και τις υποδείξεις του, το κάνει με το ίδιο πάθος που θα το έκανε με μία κανονική ορχήστρα.
Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από τη Σύρο με πρωταγωνιστή τον μεγάλο μουσικό Σταύρο Ξαρχάκο αλλά και μία ομάδα μικρών παιδιών που παίζουν μπουζούκι, κιθάρα και αρμόνιο.
Στο βίντεο που φαίνεται πως είναι τραβηγμένο από ταβέρνα της πόλης, ο Ξαρχάκος καθοδηγεί τα παιδιά ώστε να παίξουν την Φραγκοσυριανή.
- Διαβάστε επίσης: Σταύρος Ξαρχάκος: Στο τέλος υπάρχει πάντα το Αιγαίο
Μάλιστα όπως φαίνεται από τις κινήσεις και τις υποδείξεις του, το κάνει με το ίδιο πάθος που θα το έκανε με μία κανονική ορχήστρα.
Πέρα από το video που έγινε viral σήμερα, έχουμε και μια κλεφτή ματιά στην προετοιμασία. Ανατριχίλα όταν ο Σταύρος Ξαρχάκος “διδάσκει” και διευθύνει τους πιτσιρικάδες σε ταβέρνα της Σύρου για να παίξουν όλοι μαζί τη Φραγκοσυριανή.
?Επίσημη σελίδα Σταύρου Ξαρχάκου στο Facebook pic.twitter.com/762bFh6yP3— Thanassis (@theiosthanassis) June 23, 2022
Πρόκειται για ένα τρομερό μάθημα για τα «πιτσιρίκια», τα οποία απολαμβάνουν τις οδηγίες του Σταύρου Ξαρχάκου, τη στιγμή που άπαντες αποθεώνουν τους μουσικούς.
Αξίζει να σημειωθεί πως προ ημερών ο Σταύρος Ξαρχάκος ανακηρύχθηκε σε Επίτιμος Δημότης Σύρου-Ερμούπολης σε τελετή που έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου.
Ποσο τυχεροί οι πιτσιρικάδες ε;#Συρος #φβ pic.twitter.com/Rp1ihk7Hie
— Το ΑλέΤρι (@libo_libo) June 22, 2022
- Ιράν: Εκρήξεις στην Ντόχα – Απώθησαν πυραυλική επίθεση, λένε οι Αρχές του Κατάρ
- Διχάζει την Ιταλία η υπόθεση του κοσμηματοπώλη που καταδικάστηκε γιατί δολοφόνησε τους δύο ληστές του
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 8 τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του