Παραλήρημα Μπαχτσελί: Για την οικονομία στην Τουρκία φταίει το Netflix
Παραλήρημα Μπαχτσελί
Μπορεί ο βασικός μισθός στην Τουρκία να έχει φτάσει περί τα 230 ευρώ και ο πληθωρισμός να έχει χτυπήσει «κόκκινο», ο εθνικιστής κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν βρήκε τι φταίει για την κατάσταση στην οικονομία.
Σύμφωνα λοιπόν με τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί, για τα προβλήματα στη χώρα φταίνε… οι εικόνες που παρουσιάζουν τόσο οι ειδησεογραφικές εκπομπές όσο και οι ταινίες του Netflix!
- Διαβάστε επίσης: Θα «φάνε» Τουρκία οι Ντράγκι και Μητσοτάκης; – Τι να περιμένουμε από το σημερινό δείπνο
Το παραλήρημα
Σε ένα παραλήρημα, ο Μπαχτσελί κατηγόρησε ευθέως δημοσιογράφους αλλά και ηθοποιούς πως με τις εικόνες που προβάλουν υποβαθμίζουν τη χώρα και δημιουργούν προβλήματα. Ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί και σε μερίδα ηθοποιών χαρακτηρίζοντάς τους τσαρλατάνους.
«Κάποιες σειρές, τηλεοπτικά προγράμματα επιδεικνύουν την πολυτέλεια και οι ειδήσεις μεταδίδουν την απαισιοδοξία. Αυτά μας ενοχλούν όλους. Από νωρίς τα ξημερώματα μέχρι αργά το βράδυ μιλούν για εντάσεις, για πόλωση και καβγάδες» ανέφερε μιλώντας σε συνεδρίαση του κόμματος, ενώ ενίσχυσε τις απόψεις τους αναφέροντας πως:
«Στο Netflix υπάρχουν σειρές γεμάτες με βρισιές και χαμηλού επιπέδου χιούμορ. Εχουν ξεπεράσει κάθε όριο οι σειρές με τσαρλατάνους δήθεν ηθοποιούς».
- Διαβάστε επίσης: «Ο Μασκ προειδοποιεί τους Έλληνες» – Υστερία στην Τουρκία για την ανάρτηση του μεγιστάνα
Δείτε το ρεπορτάζ
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442