
Στήριξη Μπακογιάννη σε Αχτσιόγλου
Για τον σεξιστικό οχετό εναντίον της
Τη στήριξή του στο πρόσωπο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έφης Αχτσιόγλου, εξέφρασε με ανάρτηση του στο Twitter ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε για την εμφάνισή της σε βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρει στο tweet του: «Η Έφη Αχτσιόγλου το τελευταίο εικοσιτετράωρο υφίσταται μια ωμή διαδικτυακή βία. Οι άνθρωποι κρίνονται μόνο για όσα λένε και όσα πράττουν και σε καμία περίπτωση για το πως εμφανίζονται. Αρκετά με τον σεξισμό, το μισογυνισμό και τη χυδαιότητα.”
Δείτε το μήνυμα
Η @E_Achtsioglou το τελευταίο εικοσιτετράωρο υφίσταται μια ωμή διαδικτυακή βία. Οι άνθρωποι κρίνονται μόνο για όσα λένε και όσα πράττουν και σε καμία περίπτωση για το πως εμφανίζονται. Αρκετά με τον σεξισμό, το μισογυνισμό και τη χυδαιότητα.
— Kostas Bakoyannis (@KBakoyannis) June 22, 2022
- Βολές Σαμαρά: Η απόσυρση οπλικών συστημάτων από Κάρπαθο, Διδυμότειχο, Κύπρο προκαλεί μείζονα ερωτήματα
- Για να γλιτώσουν από τους τουρίστες, οι φώκιες του Ιονίου κρύβονται σε υποβρύχιες φυσαλίδες αέρα
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στο MEGA
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/5): Δράση με Premier League και Ολυμπιακός – Εθνικός στο πόλο
- Τζαβέλλας: Αρνείται να καταθέσει στη Βουλή για τις υποκλοπές – Επικαλείται «διάκριση των εξουσιών»
- Σε κοινή θέα στη ΝΔ η κούρσα διαδοχής – Με το κεφάλι στην άμμο το Μαξίμου




