
Προχωρά ο σχεδιασμός στον Παναθηναϊκό – Σε ποιες θέσεις θέλει να ενισχυθεί
Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει μπροστά το πλάνο του για τρίτη προσθήκη, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να θέλει να καλύψει συγκεκριμένα κενά στο ρόστερ του
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη νέα σεζόν ουσιαστικά τη Δευτέρα, με τα τεστ των ποδοσφαιριστών και την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων.
Οι Πράσινοι έχουν προχωρήσει ήδη σε δύο μεταγραφές, με τους Λοντίγκιν και Γκάνεα να βρίσκονται κανονικά στην «πρώτη», όμως το Τριφύλλι δε σκοπεύει να σταματήσει εδώ τις κινήσεις του.
Ήδη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχωρά το μεταγραφικό του σχεδιασμό και πλέον ο Παναθηναϊκός κοιτάζει στην αγορά για χαφ και εξτρέμ.
Ο σέρβος τεχνικός, από την πλευρά του, θέλει είτε έτσι είτε αλλιώς να έχει στη διάθεσή του και τους δύο παίκτες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα ξεκινήσει στις 5 Ιουλίου στην Αυστρία.
Προς το παρόν, με εξαίρεση την περίπτωση του Μπλάνκο, που ενδιαφέρει τους Πράσινους, αλλά είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να αποκτηθεί, δεν έχει γραφτεί τίποτα.
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση
- Για ποια «ασφάλεια» θα μιλήσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης και με ποια ιδιότητα θεωρείται ισότιμος, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών (που παρακολουθούσε) και άλλων αξιωματούχων;



