Η Ίντερ έχασε την εφετινή σεζόν στο… νήμα τα «σκήπτρα» στη Serie A από τη Μίλαν, κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας με θρίαμβο επί της Γιουβέντους στον τελικό (4-2), όμως η συνολική εικόνα της ήταν που οδήγησε τη διοίκηση του συλλόγου στην απόφαση να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Σιμόνε Ιντσάγκι έως το 2024.
Ο 48χρονος τεχνικός «έδεσε» την Τρίτη (21/6) το μέλλον του με τους «νερατζούρι» για άλλα δύο χρόνια, με αυξημένες αποδοχές στο νέο συμβόλαιό του (πάνω από 5 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση)
Πλέον ξεκινάει το «χτίσιμο» της ομάδας που θα διεκδικήσει εκ νέου το σκουντέτο, έχοντας ως προτεραιότητά του την επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος αποχωρεί απ’ την Τσέλσι.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Στην Ισπανία αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει στα χέρια της τα χαρτιά της ανανέωσης με τη Euroleague, την ώρα που η Βιλερμπάν θα αποφασίσει άμεσα.