Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χαλκιδική: Εισέβαλαν σε beach bar, πυροβόλησαν στον αέρα και έδεσαν τον φύλακα

Χαλκιδική: Εισέβαλαν σε beach bar, πυροβόλησαν στον αέρα και έδεσαν τον φύλακα

Τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου 2021 οι δράστες πήγαν σε κατάστημα σε παραλιακή περιοχή και ακινητοποίησαν τον φύλακα του καταστήματος, πυροβολώντας στον αέρα

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου ταυτοποίησαν ένα άτομο για ένοπλη ληστεία που έγινε πριν από έναν χρόνο σε κατάστημα στη Χαλκιδική.

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Το χρονικό

Ειδικότερα, τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου 2021, μαζί με τρεις άγνωστους συνεργούς του, πήγαν σε κατάστημα σε παραλιακή περιοχή και ακινητοποίησαν τον φύλακα του καταστήματος, πυροβολώντας στον αέρα.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας σωματική βία, τον έδεσαν με σχοινί και τον μετέφεραν στην παραλία, αφαιρώντας από το κατάστημα αλκοολούχα ποτά, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 15.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Στον χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας φυσιγγίου πιστολιού των 9 χιλιοστών. Επίσης, κατασχέθηκε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του, όσο και για την συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024