Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σοκάρει ο Σισίνιο: «Έκανα προπόνηση μεθυσμένος»

Σοκάρει ο Σισίνιο: «Έκανα προπόνηση μεθυσμένος»

O Σισίνιο μίλησε για το πρόβλημα αλκοολισμού που είχε ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο.

Ο άλλοτε παίκτης της Ρεάλ, Σίσινιο, προχώρησε σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για το διάστημα κατά το οποίο έπαιζε στους Μαδριλένους όντας μεθυσμένος!

Ο τότε αμυντικός των «Μερέγχες» μίλησε διεξοδικά για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, τονίζοντας πως δοκίμασε το πρώτο του ποτό στα 13 του και από τότε δεν σταμάτησε ποτέ να πίνει.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Εάν με ρωτήσετε αν ήμουν μεθυσμένος ενώ έπαιζα στην Ρεάλ, η απάντηση είναι ναι. Έπινα καφέ για να κρύψω την αναπνοή μου και έβαζα άρωμα για να μην μυρίζω. Ως πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ήταν εύκολο. Δεν χρειαζόμουν χρήματα για να παίρνω αλκοόλ. Ο κόσμος προσφερόταν να σου δώσει όποτε ήθελες στα εστιατόρια.

Ξεκινούσα να πίνω μετά την προπόνηση. Δούλευα με τον φυσιοθεραπευτή μου, πήγαινα σπίτι κατά τις δύο με δυόμιση και ύστερα σταματούσα να πίνω στις 4 το ξημέρωμα. Κάθε φορά που μεθούσα στην Ρόμα, η διοίκηση έχαναν κι άλλο την πίστη τους σε εμένα.

Από τότε που δοκίμασα το ποτό στα 13 μου, δεν σταμάτησα ποτέ. Ζούσα στην επαρχία και τα Σαββατοκύριακα ο κόσμος μαζευόταν για να πάει στις πλατείες, στο κλαμπ. Υπήρχε ένα μπαρ εκεί και κρυβόμουν καθώς ήμουν μικρός και ζητούσα από κάποιον ενήλικο να μου αγοράσει και κρυβόμουν από τους γονείς μου και την αστυνομία ενώ έπινα.

Το αλκοόλ σε συνδέει και σε φέρνει κοντά με ανθρώπους που τους αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής και οι άνθρωποι που σε αγαπούν πραγματικά απομακρύνονται. Όταν σου λένε ότι δεν είναι σωστό, δεν θέλεις να το ακούσεις. Έχω έναν γιο 15 ετών και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη. Ήταν δύο χρονών και δεν καταλάβαινε, αλλά είναι ριζωμένο στη μνήμη μου».

Sports in

Ο Κλοπ μίλησε για το μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα!

Τι είπε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024