
Η Μπενφίκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέρες
Παίκτης της Μπενφίκα είναι και επίσημα, ο Νταβίντ Νέρες.
Παίκτης της Μπενφίκα είναι και επίσημα, ο Νταβίντ Νέρες. Ο Βραζιλιάνος άσος είχε μετακομίσει στην Ουκρανία για λογαριασμό της Σαχτάρ Ντόνετσκ, ωστόσο λόγω του πολέμου δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι με τον ουκρανικό σύλλογο.
Έτσι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία, με την Μπενφίκα να δίνει στους Ουκρανούς 15,3 εκατομμύρια ευρώ και δέσμευσε τον Νέρες με συμβόλαιο μέχρι το 2027.
Μάλιστα έβαλε μια άκρως εντυπωσιακή ρήτρα αποδέσμευσης η οποία ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια ευρώ.
Με την φανέλα του Άγιαξ κατέγραψε 179 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας απολογισμό 47 γκολ, ενώ «σέρβιρε» και 41 ασίστ.
??✍ Bem-vindo, David Neres!#EPluribusUnum || #DavidNeres pic.twitter.com/qRIAo0Jmre
— SL Benfica (@SLBenfica) June 20, 2022
- Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επιθέσεις
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Δεμένη» η υπόθεση
- Αν οι ΗΠΑ δεν παύσουν τις επιθέσεις σε 48 ώρες, το Ιράν θα περάσει σε φάση «επίθεσης και απόλυτης καταστροφής»


