Ο 17χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα Γκάβι θέλει να παραμείνει στη Βαρκελώνη, παρά τις «σειρήνες» που ηχούν για εκείνον από την Αγγλία, όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης του και παλαιός άσος της «Μπάρτσα», Ιβάν Ντε Λα Πένια, αλλά δεν είναι ευχαριστημένος από την πρόταση της διοίκησης.
Ο νεαρός άσος, που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν σε 47 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική Ισπανίας σε ηλικία 17 ετών και 62 ημερών, ζητά περισσότερα από τα τρία εκατ. ευρώ που προσφέρει η διοίκηση.
Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, βλέποντας την αίσθηση που έχει προκαλέσει με τις εμφανίσεις του, θέλει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο, αλλά τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας δημιουργούν προβλήματα, με τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι να περιμένουν τις εξελίξεις.
Ο Γκάβι, που αποκαλείται νέος Τσάβι, έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 και έχει πρόταση να υπογράψει επέκταση για ακόμη τρία χρόνια, με αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του και με ρήτρα αποδέσμευσης στα 450 εκατ. ευρώ.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου