Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Όταν ο Βρσάλικο έσωσε τη ζωή του Φερνάντο Τόρες

Ολυμπιακός: Όταν ο Βρσάλικο έσωσε τη ζωή του Φερνάντο Τόρες

Ο Σίμε Βρσάλικο, που έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, είχε σώσει τη ζωή του Φερνάντο Τόρες το 2017

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πυροδοτήσει «βόμβα», καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σίμε Βρσάλικο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του κροάτη δεξιού μπακ που αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να κάνει το «κόλπο γκρόσο» και να φέρνει στο λιμάνι έναν από τους «μαχητές» του Τσόλο Σιμεόνε.

Ο Βρσάλικο, που αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επισημοποιήσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, πριν από πέντε χρόνια ήταν πρωταγωνιστής σε ένα απίστευτο συμβάν.

Ο 30χρονος κροάτης μπακ το Μάρτιο του 2017, όταν αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, είχε σώσει τη ζωή του τότε συμπαίκτη του Φερνάντο Τόρες σε ματς με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο ισπανός φορ είχε χάσει τις αισθήσεις του έπειτα από σύγκρουση με τον Μπεργαντίνος της Ντεπόρ και είχε σωριαστεί στο έδαφος στο 85ο λεπτό.

Η αντίδραση του Σίμε Βρσάλικο στην αρχή αλλά και του Γκάμπι εν συνεχεία ήταν άμεση, προκειμένου να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές, με πρώτο τον Κροάτη που έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, έτρεξαν προς τον Τόρες και του τράβηξαν τη γλώσσα, ώστε να μη νεκρώσει και μπλοκάρει την αναπνευστική οδό.

Ο Τόρες συνήλθε αμέσως και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, με τα ιατρικά τιμ των δύο ομάδων να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη γρήγορη αντίδραση των Βρσάλικο και Γκάμπι, και με τους δύο παίκτες να αποθεώνονται και από τον Τύπο για την έγκαιρη αντίδρασή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βρσάλικο είχε μιλήσει στην AS γι’ αυτό το γεγονός τονίζοντας πως δε νιώθει ήρωας: «Δε νιώθω ήρωας. Σκέφτηκα ότι ο φίλος μου είναι κάτω στο έδαφος, νιώθει άσχημα, πρέπει να τον βοηθήσω. Έτσι αντέδρασα και είμαι χαρούμενος. Ο Φερνάντο είναι καλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα.

Ήταν η πρώτη φορά που έκανα κάτι τέτοιο. Όταν είδα το πρόσωπό του, σκέφτηκα ότι κάτι πρέπει να κάνω. Είχα ακούσει πολλές φορές ότι απαιτείται να σιγουρευτείς πως δεν πρέπει να σταματήσει να αναπνέει. Να αποτρέψω τη γλώσσα από το να είναι εμπόδιο, να τη βγάλω έξω. Ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα να κάνω. Δεν πρέπει να λαμβάνω εγώ τα εύσημα, ανήκουν σε όλη την ομάδα. Οι γιατροί έκαναν υπέροχη δουλειά, έκανα ένα μικρό πράγμα».

Για το τι του είπε ο Τόρες μετά: «Τίποτα, όλα καλά. Με ευχαρίστησε, αλλά υπάρχουν πράγματα που μένουν μεταξύ μας».

Δείτε εδώ τον τραυματισμό του Τόρες και την άμεση επέμβαση του Βρσάλικο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024