
Λύση με τον Σεμέδο στον Ολυμπιακό – Τον ζήτησε ο Ζέσους
Η Φενέρμπαχτσε είναι κοντά στην απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την «O' Jogo».
Η Φενέρμπαχτσε ενδέχεται να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ρούμπεν Σεμέδο. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον η «O’ Jogo» που σε δημοσίευμά της τονίζει πως ο Πορτογάλος στόπερ είναι κοντά στην ομάδα του Ζόρζε Ζέσους.
Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τον 28χρονο αμυντικό ο οποίος επέστρεψε στους Πειραιώτες αφού έληξε ο δανεισμός του στην Πόρτο και οι «Δράκοι» δεν ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του. Οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη ενώ επισημαίνουν πως ο Ζέσους θέλει ποδοσφαιριστές που γνωρίζει καλά και ο Σεμέδο είναι ένας από αυτούς.
Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας κατά το παρελθόν ενώ ο 67χρονος τεχνικός ήθελε τον ποδοσφαιριστή και την Μπενφικά. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, η Φενέρ θα επιδιώξει να πάρει το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά ο Ολυμπιακός, δεν πρόκειται να προχωρήσει η ιστορία.
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
