Η ΑΕΚ δεν έχει προχωρήσει ακόμα στην ολοκλήρωση κάποιας μεταγραφής ή έστω κάποιας συμφωνίας, όμως Ράντεκ Κουχάρσκι και Παναγιώτης Κονέ έχουν βάλει μπροστά το πλάνο ενίσχυσης για την Ένωση.
Οι δύο άνδρες ταξίδεψαν τις προηγούμενες ημέρες στο εξωτερικό για μεταγραφικούς σκοπούς, χωρίς να γίνει γνωστό κάτι περισσότερο ως προς τα ονόματα ή ως προς τις θέσεις.
Κουχάρσκι και Κονέ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους σκάουτ Στάθη Ταυλαρίδη και Φανούρη Γουνδουλάκη, ενώ τη Δευτέρα θα γίνει συνάντηση και με τον Ματίας Αλμέιδα, ώστε να «τρέξουν» όλα τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.
Προτεραιότητα για τον αργεντινό προπονητή είναι η ενίσχυση της άμυνας και της μεσαίας γραμμής, ενώ έχει ζητήσει επίσης προσθήκες εξτρέμ και φορ.
Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως η Ένωση αναμένεται να κάνει κάποιες από τις κινήσεις της σε λιγότερο από δύο εβδομάδες που ξεκινά προπονήσεις, αφού ο Αλμέιδα ιδανικά θέλει να έχει τις περισσότερες μεταγραφές της ΑΕΚ στην «πρώτη» της ομάδας.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Λανουά είναι εκτεθειμένος. Η ουσία είναι ότι στα πλέι οφ τίτλου της Super League έγιναν σημαντικά λάθη κατά του Ολυμπιακού σε τέσσερα ματς των πλέι οφ. Δεν ξανάγιναν τόσα φάλτσα εναντίον μιας ομάδας
Ο Ολυμπιακός το ήθελε και προκρίθηκε, καθώς με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 17-16 την Μπρέσια και πέρασε οριστικά στο Final Four του LEN Champions League που θα γίνει στη Μάλτα!