Η ΑΕΚ δεν έχει προχωρήσει ακόμα στην ολοκλήρωση κάποιας μεταγραφής ή έστω κάποιας συμφωνίας, όμως Ράντεκ Κουχάρσκι και Παναγιώτης Κονέ έχουν βάλει μπροστά το πλάνο ενίσχυσης για την Ένωση.
Οι δύο άνδρες ταξίδεψαν τις προηγούμενες ημέρες στο εξωτερικό για μεταγραφικούς σκοπούς, χωρίς να γίνει γνωστό κάτι περισσότερο ως προς τα ονόματα ή ως προς τις θέσεις.
Κουχάρσκι και Κονέ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους σκάουτ Στάθη Ταυλαρίδη και Φανούρη Γουνδουλάκη, ενώ τη Δευτέρα θα γίνει συνάντηση και με τον Ματίας Αλμέιδα, ώστε να «τρέξουν» όλα τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.
Προτεραιότητα για τον αργεντινό προπονητή είναι η ενίσχυση της άμυνας και της μεσαίας γραμμής, ενώ έχει ζητήσει επίσης προσθήκες εξτρέμ και φορ.
Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως η Ένωση αναμένεται να κάνει κάποιες από τις κινήσεις της σε λιγότερο από δύο εβδομάδες που ξεκινά προπονήσεις, αφού ο Αλμέιδα ιδανικά θέλει να έχει τις περισσότερες μεταγραφές της ΑΕΚ στην «πρώτη» της ομάδας.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.