
Ιωάννινα: Έκλεψε την κάρτα φίλου του και «σήκωσε» 2.400 ευρώ
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υπεξαίρεση
Κάθε άλλο παρά “πρόσωπο εμπιστοσύνης” αποδείχθηκε ένας Έλληνας, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την γνωριμία του με έναν κάτοικο της πόλης των Ιωαννίνων και έκλεψε χωρίς να γίνει αντιληπτός την τραπεζική του κάρτα της οποίας μάλιστα είχε μάθει τον κωδικό PIN.
Μέσα σε διάστημα μιας μόνο ημέρας, τον περασμένο Μάιο, ο δράστης έκανε με την κλεμμένη κάρτα τέσσερις ισόποσες αναλήψεις από ATM τραπεζών με αποτέλεσμα να βάλει στην τσέπη ποσό 2.400 ευρώ. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξιχνίασαν την υπόθεση, έφτασαν στα ίχνη του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υπεξαίρεση, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Έκλεψαν δυο κάρτες και πήγαν για ψώνια
Τις τραπεζικές κάρτες ενός 38χρονου και μιας 59χρονης είχαν κλέψει την περασμένη Τετάρτη στην Πτολεμαΐδα ένας 54χρονος Έλληνας και ένας ανήλικος και έκαναν με αυτές ανάληψη και αγορές συνολικής αξίας 832,26 ευρώ. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Εορδαίας και ο 54χρονος συνελήφθη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή και υπεξαίρεση, κατηγορίες που βαρύνουν και τον ανήλικο.
- Ιράν: Απαγχονίστηκαν 2 άνδρες, ο ένας για «κατασκοπεία» υπέρ της Μοσάντ και ο άλλος γιατί «σκότωσε» αστυνομικό
- Θάνατος Μάθιου Πέρι: Φυλάκιση 2 ετών σε πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ για την παράνομη διακίνηση κεταμίνης
- Διαψεύδουν τα ΗΑΕ ότι ο Νετανιάχου επισκέφθηκε τη χώρα, μεσούντος του πολέμου κατά του Ιράν
- Περού: Ο υποψήφιος της ριζοσπαστικής αριστεράς Σάντσες περνάει στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Παράνομη προμήθεια με δικαστική βούλα
- Ευρωκοινοβούλιο: Από τις υποκλοπές στα Τέμπη: «Αυταρχισμός, συγκάλυψη και θεσμική εκτροπή»


