Ο Γιώργος Πρίντεζης φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού και μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε πως έδωσε ό,τι είχε. Ο αρχηγός των Πειραιωτών επισήμανε πως θα μπορούσε ίσως να παίξει λίγο ακόμη, αλλά αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για το «αντίο».
Όσα είπε ο Πρίντεζης:
«Είναι όμορφα, πολύ όμορφα, όταν τελειώνει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου έτσι, σε μια ομάδα που έχω πολλές αναμνήσεις, τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.
Δεν ήταν δύσκολη απόφαση, αν υπάρχει κάτι που με χαρακτηρίζει είναι ότι έχω αυτογνωσία. Ίσως μπορούσα να παίξω λίγο ακόμα αλλά τα έχω δώσει όλα πραγματικά, ό,τι είχα και δεν είχα, τα έδωσα και τελείωσα!
Υπάρχουν τρεις άνθρωποι που με στηρίξουν σε όλη τη ζωή μου. Αν αρχίσω και λέω ονόματα να αφιερώνω, επειδή είμαι 20 χρόνια στον Ολυμπιακό, μπορεί να αδικήσω κάποιον… Όλες οι στιγμές είναι ωραίες.
Έχουμε περάσει μαγικές στιγμές, χαίρομαι που ήμουν εδώ όλη τη ζωή μου, τα έδωσα όλα. Ο Παπανικολάου και ο Σάσα είναι παιδιά που αγαπάω, χαίρομαι που σταματάω και η ομάδα έχει μέλλον και ζωή, με όλα τα παιδιά έχουμε ζήσει στιγμές σπουδαίες. Δεν χρειάζονται να τους δώσω συμβουλές».
Ο Πορτογάλος άσος της Γιουνάιτεντ έφτασε τις 19 τελικές πάσες στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλει δύο ακόμα στα τέσσερα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, για να γράψει ιστορία
Η διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου Ελένη Αντωνίου, που ανήκει την ΕΠΣ Αχαΐας, συμμετείχε στην επιχείρηση της σύλληψης του 89χρονου στην Πάτρα, που άνοιξε πυρ στο κέντρο της Αθήνας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωστοποίησε τη 12άδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μονακό, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της Euroleague
Δημοσιεύματα από το εξωτερικό θέλουν την ΑΕΚ να έχει καταθέσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φρανκ Κεσιέ, πρώην παίκτη των Μπαρτσελόνα και Μίλαν - Διαψεύδει η ΑΕΚ.