
Κρήτη: Τρεις αιφνίδιοι θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες
Πρόκειται για δύο τουρίστες και μια 67χρονη κάτοικο
Τρία διαφορετικά περιστατικά αιφνίδιων θανάτων διαχειρίστηκαν οι αρχές στην Κρήτη τις τελευταίες ώρες.
Πρόκειται πιο συγκεκριμένα για δύο τουρίστες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στα ξενοδοχεία όπου διέμεναν και μία 67χρονη από την Ουκρανία η οποία ζούσε με την οικογένειά της στη Χερσόνησο, σύμφωνα με το cretalive.gr.
Την 67χρονη εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της ο σύζυγός της στο σπίτι τους σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και μολονότι ενημέρωσε άμεσα τις αρχές, ήταν ήδη πολύ αργά για την άτυχη γυναίκα.
Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο του Δήμου Μαλεβιζίου: Νεκρός στο δωμάτιό του βρέθηκε από τη σύντροφό του ένας 74χρονος Ιταλός.
Τέλος, νεκρός εντοπίστηκε από τη σύζυγό του ένας 72χρονος Δανός. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο δωμάτιο του ξενοδοχείο όπου διέμενε το ζευγάρι στο Ρέθυμνο, κάνοντας τις διακοπές του.
- Αργία Πρωτομαγιάς: Πότε μεταφέρεται – Τι ισχύει φέτος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Από το American Pie στην Αφρική και το OnlyFans: Η ζωή της Σάνον Ελίζαμπεθ δεν είναι συνηθισμένη
- Τα μετρητά επιστρέφουν και υπάρχει λόγος για αυτό – Το φυσικό χρήμα μπορεί να είναι απαραίτητο
- Δισεκατομμυριούχοι στις ΗΠΑ φτιάχνουν σχολεία… μόνο για τα παιδιά τους
- Ποιες ενέργειές μας περνάνε στον σκύλο το μήνυμα ότι το εξωτερικό περιβάλλον είναι γενικευμένος κίνδυνος





