
Πήραν άδεια συμμετοχής οι οκτώ ομάδες με πλήρεις φακέλους
Οι οκτώ ομάδες που είχαν πλήρεις φακέλους πήραν άδεια συμμετοχής για τη νέα σεζόν στην Basket League.
Άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Basket League πήραν οι οκτώ ομάδες που είχαν πλήρεις φακέλους, όπως αποφασίστηκε σε σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.
Το νέο Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα που κατέθεσαν Προμηθέας, Κολοσσός Ρόδου, Περιστέρι και Λαύριο, προκειμένου να μην υπάρξουν επιπρόσθετες καθυστερήσεις για τις ΚΑΕ που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα ή ελλείψεις με τους φακέλους τους.
Έτσι, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Κολοσσός Ρόδου, Προμηθέας, Περιστέρι, ΠΑΟΚ, Λαύριο και Ιωνικός πήραν άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, ενώ δόθηκε παράταση στις τέσσερις ΚΑΕ που είχαν εκκρεμότητες στους φακέλους τους (ΑΕΚ, Άρης, Λάρισα και Απόλλων Πατρών), προκειμένου να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία και να καλύψουν τα… κενά.
- Θρίλερ στη Σύρο: Ποια είναι η 42χρονη που τη μαχαίρωσαν και πέθανε – «Πήγε να μας ληστέψει» λέει ζευγάρι που έχει προσαχθεί
- Ντιναμό Κιέβου – ΠΑΟΚ: Ο Σανταμαρία με εκπληκτικό σουτ κάνει το 3-1 για τον «δικέφαλο»! (vid)
- «Μαύρο» ρεκόρ στις γυναικοκτονίες στη Βραζιλία το 2025 με 4 νεκρές την ημέρα
- Συγγενείς θυμάτων των Τεμπών σχολιάζουν στο in, την πρόταση του αντιεισαγγελέα για παραπομπή Τριαντόπουλου και Αγοραστού σε δίκη
- Ο Ράιαν Ρέινολντς σχεδιάζει μια νέα ταινία για τον Deadpool
- Πόσο ισχυρό είναι το ελληνικό διαβατήριο – Ποια «νικάει»


