Η πρώτη προπόνηση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί αύριο (17/6) στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου.
Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Άρη υποβλήθηκαν χθες στις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ σήμερα ο έλεγχος θα συνεχιστεί με το δεύτερο γκρουπ.
Πρέπει να σημειωθεί ότι μοναδικό νέο πρόσωπο στην αυριανή «πρώτη» θα είναι ο Μάρβιν Πίρσμαν.
Ο βέλγος αμυντικός αναμένεται μάλιστα να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κιτρινόμαυρους και θα ανακοινωθεί και επίσημα.
Στόχος πάντως των ανθρώπων του Άρη είναι να προχωρήσουν μέσα στις επόμενες μέρες σε 3-4 μεταγραφές, προκειμένου οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την αποστολή στην Αυστρία, όπου από τις 28/6 έως τις 7/7 θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.