
Κατερίνα Καινούργιου: «Σφάζει» την Αφροδίτη Λατινοπούλου – «Θλιβερή προσωπικότητα»
Στάθηκε στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα
Χαμός έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, καθώς η πρώην πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λατινοπούλου, έβαλε στον στόχαστρο την Δανάη Μπάρκα, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι σωστό πρότυπο για να προβάλλεται στην τηλεόραση.
- Διαβάστε επίσης: Κοίτα ποιος μιλάει για φασιστικές νοοτροπίες – Η Λατινοπούλου αγανακτεί για το «κόψιμό» της από τη ΝΔ
Η Κατερίνα Καινούργιου στηρίζει την Δανάη Μπάρκα
Φυσικά η αντίδραση της παρουσιάστριας δεν άργησε να φανεί και έδωσε την δική της απάντηση στην πολιτεύτρια.
Πολλοί ήταν εκείνοι που πήραν το μέρος της, ενώ η φίλη της Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να εκφράσει δημοσίως την γνώμη της και να στηρίξει την συνάδελφό της.
Την στήριξή της προς την Δανάη Μπάρκα έδειξε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, αναρτώντας ένα βίντεο με τις δηλώσεις της φίλης της και γράφοντας: «Είναι δυνατόν να απολογείσαι για τα σχόλια μιας… θλιβερής προσωπικότητας; Είσαι ΘΕΑ φίλη μου… και στο σώμα και στην ψυχή! Σ’ αγαπώ και σε θαυμάζω για πολλά να ξέρεις».
Δείτε την ανάρτησή της
- Τούχελ: «Η Αγγλία έχτισε περισσότερα σε όλο το Μουντιάλ από όσα έχασε σε 30 λεπτά»
- Οι πρώτοι influencers στον κόσμο ήταν Γάλλοι, εμφανίστηκαν μετά την Επανάσταση και «μπέρδεψαν» τις τάξεις
- Μεσσηνία: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για κατ’ εξακολούθηση εμπρησμούς
- Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 66χρονος βίασε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα της
- Μουντιάλ 2026: Όμορφες εικόνες, φίλαθλοι της Αργεντινής και της Ισπανίας τραγουδούν μαζί πριν τον τελικό (vid)
- Βιασμοί, trafficking και πορνογραφία ανηλίκων οι κατηγορίες των «επαγγελματιών» μισογυνισμού Άντριου και Τρίσταν Τέιτ



