Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέρουμε πού θα βρεις κινητό με flagship κάμερα σε χαμηλή τιμή

Ξέρουμε πού θα βρεις κινητό με flagship κάμερα σε χαμηλή τιμή

Το Xiaomi Redmi Note 11 Pro θα σε εντυπωσιάσει με τις λήψεις του κάθε ώρα της μέρας – αλλά και με την τιμή του, αν ξέρεις από πού να το αποκτήσεις

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές – και οι διακοπές πάντα ξυπνούν τον φωτογράφο μέσα σου. Φέτος, οι λήψεις σου θα είναι πιο κρυστάλλινες από ποτέ, χάρη στο Redmi Note 11 Pro της Xiaomi, που, παρά το ότι είναι εξοπλισμένο με πανίσχυρη κύρια κάμερα 108MP επιπέδου flagship, διατίθεται στα 249€ μόλις, στο SHOPFLIX.gr.

Το τετραπλό σύστημα κάμερας περιλαμβάνει και υπερευρυγώνια κάμερα 8MP, macro κάμερα 2MP και κάμερα βάθους 2MP, ώστε τίποτα να μην ξεφεύγει από τα κάδρα σου, όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι, αλλά και selfie κάμερα 16MP για αμέτρητες αναμνηστικές φωτογραφίες με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου.

Θα εκτιμήσεις και τις άψογες νυχτερινές λήψεις, αποτέλεσμα του συνδυασμού τριών τεχνολογιών (Dual Native ISO, 9-σε-1 τεχνολογία binning, 1/1,52” μεγάλο μέγεθος αισθητήρα), αλλά και την εντυπωσιακή AMOLED οθόνη 6,67” με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, ρυθμό δειγματοληψίας αφής έως 360Hz και την ατέλειωτη γκάμα χρωμάτων της. Σημαντικό plus και η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία του (5000 mAh) και η turbo φόρτιση 67W που εξασφαλίζουν ότι δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ.

Οι διακοπές σου ξεκινούν άμεσα; Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Χάρη στην αποκλειστική συνεργασία του SHOPFLIX.gr με την Courier Center, είναι βέβαιο ότι θα παραλάβεις το νέο σου Xiaomi Redmi Note 11 Pro στην ακριβή ημερομηνία παράδοσης που θα δεις κατά την παραγγελία, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, ώστε να είναι σίγουρο ότι θα επιβιβαστείτε μαζί στο πλοίο.

Αγόρασέ το από 249€.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024