Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκάνεα: «Καταλαβαίνω την ευθύνη»

Γκάνεα: «Καταλαβαίνω την ευθύνη»

Η πρώτη «πράσινη» ανάρτηση του Κρίστιαν Γκάνεα μετά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Δύο μέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, ο Κρίστιαν Γκάνεα με μία ανάρτηση που «ανέβασε» στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, έστειλε ένα μήνυμα προς τους φίλους του «τριφυλλιού», υπογραμμίζοντας πως κατανοεί απόλυτα τις μεγάλες ευθύνες και τις απαιτήσεις που υπάρχουν στο κλαμπ.

«Είμαι περήφανος και είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι κομμάτι αυτής της οικογένειας. Γνωρίζοντας την ιστορία του Παναθηναϊκού, καταλαβαίνω αμέσως την τεράστια ευθύνη που επωμίζομαι με την πράσινη φανέλα, αλλά και τις πολύ υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν.

Δεν είναι ώρα για μεγάλες υποσχέσεις. Χαμηλά το κεφάλι, 200% συγκέντρωση. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες και θα δώσω τα πάντα για τους ανθρώπους που με έφεραν στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τους οπαδούς μας» έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Γκάνεα.

Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας τη δεύτερη μέρα της προετοιμασίας, ήτοι την Τρίτη 21 Ιουνίου, παίρνοντας μία μέρα επιπλέον άδειας απ’ το τεχνικό τιμ, καθότι την Κυριακή (19/6) θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του στην πατρίδα του.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024