Συνδρομητική τηλεόραση. Γυμναστήριο με συνδρομή. Πλέον συνδρομή και στην οδήγηση; Γιατί όχι, από τη στιγμή που οι οδηγοί από άκρη σε άκρη της Ευρώπης μοιάζουν να συμφωνούν ότι πρόκειται για έναν τρόπο απόκτησης αυτοκινήτου με πολλαπλά οφέλη, τόσο για τον μηνιαίο προϋπολογισμό τους, όσο και για την άνεση στην καθημερινότητά τους. Τι είναι, όμως, αυτή η νέα τάση και πώς κατάφερε να πείσει εκατομμύρια οδηγούς να αλλάξουν συνήθειες;

Τι είναι η συνδρομητική οδήγηση

Ουσιαστικά πρόκειται για τη σύγχρονη εκδοχή του leasing, δηλαδή της μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτου – μιας επιλογής δημοφιλούς εδώ και δεκαετίες για εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες, που πλέον γίνεται όλο και πιο αγαπητή και στους ιδιώτες. Πράγμα λογικό, αφού πολλά από τα οφέλη της είναι απολύτως ανέφικτα στην περίπτωση της ιδιοκτησίας.

Ο βαθμός εξάπλωσής του leasing στην Ευρώπη γίνεται πιο κατανοητός όταν τον εξετάζουμε σε αριθμούς: εκτιμάται ότι μέχρι το 2025, σχεδόν τρία στα 10 αυτοκίνητα που θα αγοράζονται στην Ευρώπη θα αφορούν υπηρεσίες leasing, ενώ τα ποσοστά των οδηγών που προτιμούν τη μίσθωση από την αγορά αυτοκινήτου, αυξάνονται διαρκώς και στην Ελλάδα, είτε πρόκειται για επαγγελματίες, είτε για ιδιώτες ή εργαζόμενους που τους παρέχεται ένα εταιρικό αυτοκίνητο.

.

Πώς μπορείτε να… εγγραφείτε σε αυτοκίνητο

Οι ειδικοί του χώρου του αυτοκινήτου, προβλέπουν ότι είναι θέμα χρόνου το leasing να κυριαρχήσει και στην Ελλάδα. Εξάλλου, μπορεί κανείς να βρει ήδη συμφέρουσες προσφορές μακροχρόνιας μίσθωσης στην ελληνική αγορά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Kinsen-Europcar, ο γαλλικός κολοσσός που πρόσφατα άλλαξε ιδιοκτησία στην Ελλάδα, και λάνσαρε μια σειρά από ολοκαίνουργιες υπηρεσίες leasing που αφαιρούν κάθε άγχος από την οδήγηση.

Σύγκριση, επιλογή, εξοικονόμηση

Μέσα από τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και τις διαδικτυακές πλατφόρμες που έφερε στη χώρα μας η Kinsen-Europcar, μπορείτε να κάνετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τις αναγκαίες συγκρίσεις και να διαπιστώσετε σε αριθμούς τα οφέλη της οδήγησης ενός αυτοκινήτου της προτίμησής σας, έναντι ενός σταθερού μηνιαίου αντιτίμου – και χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία σε προκαταβολή για την απόκτησή του.

Πέρα από τα χρήματα

Όμως δεν είναι μόνο το κόστος που έχει καταστήσει τη μακροχρόνια μίσθωση τόσο δημοφιλή μεταξύ των Ευρωπαίων – παρόλο που είναι σίγουρα μια εξαιρετικά value for money επιλογή, τουλάχιστον όταν εμπιστευόμαστε εταιρείες με εμπειρία και αξιοπιστία. Το μεγαλύτερο όφελος, είναι μάλλον η πλήρης απαλλαγή από τις δυσάρεστες εκπλήξεις που συνήθως παραμονεύουν τους οδηγούς, για να κάνουν την εμφάνισή τους την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Αποκτώντας το νέο σας αυτοκίνητο μέσω leasing από την Kinsen-Europcar, πέρα από το ίδιο το όχημα, έχετε και πληρωμένη ασφάλεια αυτοκινήτου, ελαστικά, σέρβις και αυτοκίνητο αντικατάστασης, ανάμεσα σε πολλά ακόμη πλεονεκτήματα. Ουσιαστικά, το μόνο πράγμα που παραμένει δική σας ευθύνη είναι… το γέμισμα του αυτοκινήτου με καύσιμο ή η φόρτισή του, σε περίπτωση που επιλέξετε ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό.

Ακόμη μεγαλύτερα είναι τα πλεονεκτήματα σε περίπτωση που προχωρήσετε σε leasing μέσω εταιρείας ή ως ελεύθερος επαγγελματίας, αφού στην περίπτωση αυτή δικαιούστε και φοροαπαλλαγές. Από την άλλη, αν είστε υπάλληλος που οδηγεί εταιρικό αυτοκίνητο, παρόλο που θεωρείται «παροχή σε είδος» του εργοδότη σας προς εσάς από το ελληνικό φορολογικό σύστημα, δεν έχετε την παραμικρή επιβάρυνση αν το κόστος του οχήματος είναι κάτω από 17.000€. Ακόμη και αν είναι μεγαλύτερης αξίας, η φορολογική επιβάρυνση στην ατομική σας δήλωση θα είναι αμελητέα σε σύγκριση με τα οφέλη της οδήγησης ενός αυτοκινήτου που πραγματικά ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Το αυτοκίνητο των ονείρων σας, γρήγορα και απλά

Επομένως, το μόνο που μένει είναι να επιλέξετε το ιδανικό όχημα για εσάς. Πράγμα εξαιρετικά εύκολο, αφού στο www.europcarlease.gr μπορείτε να ανακαλύψετε έναν μεγάλο και ολοκαίνουργιο στόλο αυτοκινήτων που διαθέτει στην ελληνική αγορά η Kinsen-Europcar, και ο οποίος θα συνεχίσει να ανανεώνεται διαρκώς, συμπεριλαμβάνοντας όλα και περισσότερα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα.

Όταν καταλήξετε στο αυτοκίνητο που επιθυμείτε, η Kinsen-Europcar έχει δημιουργήσει μια πολύ σύντομη και απλή διαδικασία υποβολής αίτησης, επισπεύδοντας σημαντικά τη διαδικασία. Και χάρη στη μηδενική γραφειοκρατία, τις ταχύτατες διαδικασίες έγκρισης και τους εξυπηρετικούς συμβούλους που μπορούν να σας λύσουν κάθε απορία, θα βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι του καινούργιου σας αυτοκινήτου πριν το καταλάβετε.

Μάθετε περισσότερα εδώ.