
Θεσσαλονίκη: Aυτοκίνητο καρφώθηκε σε τζαμαρία καταστήματος – Δύο τραυματίες
Το όχημα, ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε κατάστημα της περιοχής.
Από θαύμα σώθηκαν δύο νεαρές κοπέλες, μετά από τροχαίο, που σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τζαμαρία καταστήματος, στην οδό Kαραολή Μιχαλάκη, στην περιοχή των Συκεών Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λίγο πριν τις 11:00 σήμερα το πρωί,σύμφωνα με το thesstoday.gr. Το όχημα, ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα να εισβάλει σε κατάστημα της περιοχής.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να σπάσει ολόκληρη η τζαμαρία και καταπλακώσει δύο νεαρές κοπέλες, οι οποίες τραυματίστηκαν από τα γυαλιά, ευτυχώς ελαφρά. Το αυτοκίνητο οδηγούσε γυναίκα, η οποία όταν κατέβηκε από το όχημα λιποθύμησε από το σοκ. Και οι τρεις γυναίκες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

- Φωτιά σε εργοστάσιο στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας
- Τεχνητή νοημοσύνη: Πώς θα μπορούσε ο πλούτος που δημιουργεί να κατανεμηθεί σε όλους τους Αμερικανούς
- «Ροντέο» σε αγώνα γυναικών στη Βραζιλία: Παίκτρια εκτός εαυτού, κλώτσησε στο κεφάλι αντίπαλό της! (vid)
- Γιορτή σήμερα 28 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]
- Βόρεια και Νότια Κορέα βρήκαν νέο πεδίο ανταγωνισμού – Την ανάπτυξη πυρηνοκίνητων υποβρυχίων




