Δίκη Χρυσής Αυγής: Στιγμιότυπα από την πρώτη μέρα στο Εφετείο
Η δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό ξεκίνησε ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.
Με μια μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση και κεντρικό σύνθημα «Οι ναζί δεν είναι αθώοι, να μείνουν στη φυλακή» ξεκίνησε η σημερινή ημέρα, πρώτη για τη δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό.
Οι Χρυσαυγίτες, έστω κι αν πολλοί από αυτούς έχουν αποχωρήσει από την καταδικασμένη εγκληματική οργάνωση, βρέθηκαν ξανά στο εδώλιο. Απών ήταν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, όπως και ο πρώην υπαρχηγός του Ηλίας Κασιδιάρης. Ο Μιχαλολιάκος, μέσω δικηγόρου, ζήτησε αναβολή της δίκης για λόγους υγείας.
- Διαβάστε επίσης: Μαζική αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο
Στο δικαστήριο δεν βρέθηκε ούτε και ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς. Από τη μεριά του ο Γιάννης Λαγός ζήτησε να ανασταλεί η ποινή του για να μπορεί να ασκεί τα καθήκοντά του στην ευρωβουλή.
Παρόντες στο δικαστήριο ήταν οι γονείς του Παύλου Φύσσα. Ο φωτογραφικός φακός του Μάριου Λώλου κατέγραψε την πρώτη ημέρα.
Δείτε μερικά από τα στιγμιότυπα που ανάρτησε στο Facebook
- Σάκκαρη – Σονμέζ 2-0: Πέρασε εύκολα στον δεύτερο γύρο του Qatar Open (vid)
- Ελευσίνα: Σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της προσπαθώντας να παρκάρει το ΙΧ – Πώς συνέβη το δυστύχημα
- Σαρκαστικό σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για τον Λαζαρίδη – «Σας ευχαριστούμε για το ‘ιδιοφυές’ tweet»
- Το δικαίωμα στη σιωπή επικαλέστηκε η Μάξγουελ για την υπόθεση Επσταϊν – Δεν απάντησε σε καμία ερώτηση
- Γιώργος Μάρκου: «Έφυγε» από τη ζωή ο διευθυντής του MAD
- Ο Τζέικ Πολ, που ζει στο Πουέρτο Ρίκο για να πληρώνει χαμηλότερους φόρους, αποκαλεί τον Bad Bunny «ψευτοαμερικανό»


