
Το νέο κορίτσι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη τα… πέταξε όλα – Ποζάρει topless στην παραλία
Θαυμάστε την...
Για διακοπές στα Κουφονήσια βρίσκεται η Κλέλια Ανδριολάτου.
Η πρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη νέα σειρά του MEGA με τίτλο «Maestro» απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές. Στο νησί βρίσκεται παρέα με την Έλενα Χριστοπούλου, την Βασιλική Ρούσσου, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Βάσια Κωσταρά.
Οι πέντε γυναίκες δημοσίευσαν πλήθος από στιγμές τους στο Instagram και έδειξαν όμορφες στιγμές τους στους followers τους.
Στην τελευταία της ανάρτηση, η Κλέλια Ανδριολάτου ποζάρει topless. Μονάχα με ένα πράσινο παρεό και τα μαλλιά της βρεγμένα από τη θάλασσα η ηθοποιός ξεσήκωσε «κύμα» από καρδιές από τους followers της.
Θαυμάστε την…
- Αιματηρή σύγκρουση φυλών αυτοχθόνων στην Κολομβία με τουλάχιστον τρεις νεκρούς και 44 τραυματίες [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]





