Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος: Ανανέωσε ο Γιαννιώτης

Ατρόμητος: Ανανέωσε ο Γιαννιώτης

Ο 29χρονος τερματοφύλακας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο για έναν ακόμα χρόνο.

Με τα χρώματα του Ατρομήτου θα συνεχίζει να αγωνίζεται ο Ανδρέας Γιαννιώτης, με τον 29χρονο τερματοφύλακα να ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα του Περιστερίου για μια ακόμα σεζόν. Πέρσι, ο πορτιέρε από τις Σέρρες αγωνίστηκε σε 22 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και κράτησε πέντε φορές ανέπαφη την εστία του.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος μετά τη σημερινή εξέλιξη και που παραμένω στον Ατρόμητο. Ήθελα πολύ να μείνω στον Ατρόμητο, καθώς ολοκληρώνοντας συνολικά τρία χρόνια στη ομάδα, έχω δεθεί σε μεγάλο βαθμό με αυτόν τον σύλλογο, με αυτούς τους ανθρώπους και με τον κόσμο του. Εδώ έχω ζήσει μερικές από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και έχω υπάρξει μέλος σε εξαιρετικές πορείες στο πρωτάθλημα, οπότε στόχος δικός μου και του Ατρόμητου είναι να επαναφέρουμε την ομάδα σε αυτές τις υψηλές θέσεις και να διεκδικούμε απαιτητικούς στόχους με ωραίο ποδόσφαιρο», τόνισε ο Γιαννιώτης και πρόσθεσε.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κ. Αγγελόπουλο για τις προσπάθειες που έκαναν αυτό το διάστημα για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα και φυσικά τον προπονητή μας, τον Κρις Κόλμαν, που ήθελε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί. Πραγματικά, η παρουσία του από την προηγούμενη σεζόν μας βοήθησε πολύ και ανυπομονώ να συνεργαστούμε για την επόμενη χρόνια, αυτή τη φορά από το καλοκαίρι.

Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την ομάδα μας, καθώς βαδίζουμε πλέον στα 100 μας χρόνια και ελπίζω μαζί με τους οπαδούς μας να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες και να δούμε τον Ατρόμητο εκεί που τον είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024