Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα έβαλε με τον σεκιουριτά αλλά δεν ήξερε ότι ήταν πρώην πρωταθλητής του μποξ

Τα έβαλε με τον σεκιουριτά αλλά δεν ήξερε ότι ήταν πρώην πρωταθλητής του μποξ

Ο νεαρός ήταν προκλητικός φώναζε και έβριζε τον κόσμο έξω από ένα μεγάλο κατάστημα φαστ φουντ στο Λονδίνο.

Ο Τζούλιους Φράνσις εργάζεται ως σεκιούριτι σε μεγάλο κατάστημα φαστ φουντ που βρίσκεται στο Γουέμπλεϊ. Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Τζούλιους ήταν πρωταθλητής βαρέων βαρών πυγμαχίας στη Βρετανία αλλά και στην Ευρώπη πριν από κάποια χρόνια.

Και δεν ήταν απλός πρωταθλητής. Στο βιογραφικό του γράφει ότι έχει αντιμετωπίσει τον ίδιο τον Μάικ Τάϊσον σε αγώνα μποξ. Όλα άρχισαν όταν ένας εξαγριωμένος επισκέπτης του καταστήματος ήθελε να μπει με τη βια μέσα και να προκαλέσει φασαρία.

Οι άνδρες της ασφάλειας δεν τον αφήνουν και τότε εκείνος αρχίζει να τους προκαλεί. Τους βρίζει, και τους σπρώχνει. Εκείνοι απλά τον απωθούν να φύγει μακρύτερα από την είσοδο του μαγαζιού.

Ο άνδρας συνεχίζει να προκαλεί και να βρίζει μέχρι που πλησιάζει έναν άλλον σεκιουριτά τον οποίο δεν έχει αντιληφθεί. Είναι ο τεράστιος στο μέγεθος Τζούλιους. Ο Τζούλιους δεν περιμένει να ακούσει άλλες βρισιές από τον άνδρα.

Σαν κόμπρα

Με ένα ξαφνικό χτύπημα σαν κόμπρα στο πρόσωπο του άνδρα, η μπουνιά του Τζούλιους τον έκανε να χάσει το φως του. Έπεσε κάτω σαν πάνινη κούκλα από το χτύπημα. Έμεινε αναίσθητος με ένα χτύπημα.

Το βίντεο με το χτύπημα ανέβηκε στο διαδίκτυο και έγινε viral, με τον κόσμο να είναι όμως διχασμένος. Κάποιοι λένε ότι καλά του έκανε του ταραξία ενώ κάποιοι άλλοι λένε πως δεν έπρεπε να τον χτυπήσει και θα μπορούσε να το έχει αποφύγει.

Θέση πάντως πήρε και το κατάστημα που με ανάρτηση του στο twitter αναφέρει: ««Η ομάδα μας έχει ενημερωθεί για το βίντεο. Αυτό το περιστατικό βρίσκεται υπό εξέταση και ερευνάται. Ως εκ τούτου δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε το περιστατικό αυτή τη στιγμή. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η ασφάλεια και η ευημερία των πελατών και του προσωπικού μας είναι η άμεση προτεραιότητά μας»

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024