Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κούλλης Νικολάου: Ήμουν το δέκατο παιδί μια φτωχής οικογένειας, δεν πίστευε κανείς σε μένα

Κούλλης Νικολάου: Ήμουν το δέκατο παιδί μια φτωχής οικογένειας, δεν πίστευε κανείς σε μένα

Ο ηθοποιός μίλησε και για την συμμετοχή του στη Γη της Ελιάς

Ο Κούλλης Νικολάου μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για την προσωπική του ζωή και για την μεγάλη επιτυχία του MEGA Γη της Ελιάς.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και για την αγάπη που νιώθει για την γυναίκα του. «Αγαπιόμαστε, είμαστε ερωτευμένοι, έχουμε δύο παιδιά, μια όμορφη οικογένεια» ανέφερε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Όλα έχουν σχέση με την αλήθεια. Είμαι ερωτευμένος με την γυναίκα μου, είμαστε ένα συνηθισμένο ζευγάρι που πέφτει και… ξύλο μερικές φορές».

«Έχει να κάνει με την φιλοσοφία ζωής μου αυτό. Είμαι πολύ υπομονετικός, αφήνω χώρο στον άλλο, ως εκεί βέβαια που μπορώ να τον κουμαντάρω. Αυτό λένε ‘μην ξεπεράσεις τα όρια’ έχει σχέση με το που τοποθετείς τα όρια» εξήγησε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος θυμήθηκε την πρώτη επαφή που έχει με την οικογένεια της συζύγου του. «Ήμουν 30, αναγνωρισμένος ηθοποιός και εκείνη 19 ετών. Λογικό να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, αλλά δεν κράτησαν πολύ» ανέφερε.

«Κανένας από τον περίγυρό μου δεν πίστευε ότι δεν γίνω ηθοποιός. Είμαι το δέκατο παιδί μια φτωχής οικογένειας. Υπήρχε μια γενική υποτίμηση. Δεν προϋπήρχε κάποιος με αίσθηση στα καλλιτεχνικά. Είναι μεγάλη ιστορία.» δήλωσε ο Κούλλης Νικολάου και εξήγησε: «Μεγάλωσα φτωχικά αλλά με πολύ αγάπη».

Ο ηθοποιός μίλησε και για την Γη της Ελιάς και τη συμμετοχή του στο σήριαλ. «Αγαπώ πολύ τον Δημοσθένη, που υποδύομαι. Δεν είναι κόντρα ρόλος, έχουμε μέσα μας όλους τους εαυτούς αλλά δεν θέλουμε να τους χρησιμοποιούμε. Είναι όμως ένας πολύ διαφορετικός ρόλος από ότι μου έχει γράψει η Βάνα».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024