Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκέφτονται Φλιώνη για αντι-Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό

Σκέφτονται Φλιώνη για αντι-Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό

Σε πρώτο πλάνο ο Δημήτρης Φλιώνης για τον Παναθηναϊκό.

Οι τελικοί της Basket League βρίσκονται σε εξέλιξη (αύριο στο ΟΑΚΑ το Game 2) με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να διεκδικούνε τον τελευταίο και πιο σημαντικό τίτλο της χρονιάς στην Ελλάδα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολούνται και με τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Και αποφάσεις παίρνονται και διερευνητικές επαφές γίνονται, ασχέτως αν για ευνόητους λόγους δεν επιβεβαιώνονται από τις ομάδες οι οποίες είναι λογικό να ρίχνουν το βάρος τους στο αγωνιστικό κομμάτι.

Στον Παναθηναϊκό όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς οι αλλαγές θα είναι πολλές, αφού το φετινό μοντέλο απέτυχε. Ο Πρίφτης απομακρύνθηκε στα μέσα της σεζόν, το ίδιο και ο θρυλικός Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τον ακολούθησε στην έξοδο, ενώ οι περισσότεροι από τους ξένους που απαρτίζουν το πράσινο ρόστερ έχουνε ήδη κριθεί ακατάλληλοι. Με τον Γιώργο Βόβορα να έχει επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας και τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει το γενικό πρόσταγμα ο GM, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα και να χτιστεί μια διαφορετική λογική αυτό το καλοκαίρι. Ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός και ταυτόχρονα και πιο ελκυστικός για τον κόσμο του. Βέβαια η κατάσταση στο ιδιοκτησιακό και κατ’ επέκταση το ύψος του μπάτζετ που θα έχουν στη διάθεσή τους οι άνθρωποι του τριφυλλιού είναι ακόμα ρευστή όμως αυτό δεν τους εμποδίζει να σχεδιάζουν κάποιες από τις κινήσεις που γνωρίζουν ήδη ότι βρίσκονται μέσα στις δυνατότητες τους

Ενας από τους παίκτες που έχουνε κεντρίσει το ενδιαφέρον του Αργύρη Πεδουλάκη είναι ο Δημήτρης Φλιώνης. Ο 25χρονος γκαρντ πραγματοποίησε αξιοσημείωτες εμφανίσεις στην πρώτη του σεζόν στην ΑΕΚ (οδηγώντας την κιτρινόμαυρη διοίκηση στην πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του), είναι ο βασικός υποψήφιος αντικαταστάτης του Λευτέρη Μποχωρίδη στον ελληνικό κορμό του Παναθηναϊκού. Ο 28χρονος κόμπο γκαρντ που επέστρεψε στο ΟΑΚΑ το καλοκαίρι του 2020 ,αναμένεται σε λίγες μέρες να ολοκληρώσει και την δεύτερη θητεία του στην ομάδα.

Ο Μποχωρίδης που όπως θα θυμόσαστε είχε βρεθεί στο στόχαστρο από μερίδα φιλάθλων και ΜΜΕ πράσινης απόχρωσης, επειδή…γελούσε με τον Σλούκα μετά την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με 102-73, είδε τον χρόνο του να μειώνεται μετά από την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στον Παναθηναϊκό και είναι πλέον κοινό μυστικό ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πεδουλάκη και του Βόβορα για τη νέα σεζόν.

Οσο για τον Φλιώνη; Μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ενωση, όμως εφόσον ο Παναθηναϊκός καταλήξει οριστικά στην περίπτωση του (εξετάζονται ακόμα 2 παίκτες), θεωρείται βέβαιο ότι θα μπορέσει να απεμπλακεί και να φορέσει τα πράσινα.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024