Ουκρανία: Μια διαφορετική τελετή αποφοίτησης – Στην καρδιά του πολέμου
Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται για περισσότερους από τρεις μήνες, με τους κατοίκους της χώρας να επιχειρούν να συνεχίσουν τη ζωή τους.
Μπορεί ο πόλεμος να συνεχίζεται για 110η ημέρα στην Ουκρανία, αλλά οι κάτοικοι της χώρας δεν χάνουν τις ελπίδες τους ότι ο «εφιάλτης» κάποια στιγμή θα τελειώσει. Την ίδια ώρα όσοι έχουν απομείνει στην Ουκρανία προσπαθούν να ζήσουν σε περιοχές που είτε έχουν «χτυπηθεί» από βομβαρδισμούς είτε βρίσκονται δίπλα σε πεδία μαχών.
Μεγάλη εντύπωση προκάλεσαν τελειόφοιτοι μαθητές που αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν τα σχολικά τους χρόνια δημιουργώντας ένα άλμπουμ με φωτογραφίες σε ερείπια κτιρίων στο Τσερνίχιβ.
Οι φωτογραφίες προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία θαυμασμό για το κουράγιο και την αισιοδοξία των μαθητών, από την άλλη θλίψη για την καταστροφή που έχει επιφέρει η ρωσική εισβολή στη χώρα.
Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες

- Φωτιά σε αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Συγγρού
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (8/7): «Δράση» με το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού
- Greek Tax Authority: No Such Thing as Free Gifts for Influencers
- Σκύλος μόνος στο αυτοκίνητο το καλοκαίρι: Αρκούν 10 λεπτά για να απειληθεί η ζωή του
- Άργος: Αστυνομικοί πυροβόλησαν άνδρα που «προσπάθησε να διαφύγει τον έλεγχο» – Νοσηλεύεται στην Αττική
- Παναθηναϊκός: Πώς διαμορφώνεται το ρόστερ μετά τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Γιαμπουσέλε
- Μύκονος: Κώστας Σλούκας, Jan Vesely και Bryant Dunston απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές στο νησί
- Ιταλία: Η Βαρένα βάζει πρόστιμα στα… μαγιό ως απάντηση στον υπερτουρισμό – Έως 200 ευρώ στους παραβάτες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442