
Απίστευτο: Κορυφαία επίδοση στον κόσμο στα 200μ. από μία φοιτήτρια
Μια φοιτήτρια από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, σημείωσε χθές (11/6) την καλύτερη εφετινή επίδοση στα 200 μέτρα.
Η Αμερικανίδα, Αμπι Στάινερ, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, σημείωσε εχθές (11/6) την καλύτερη εφετινή επίδοση στα 200 μέτρα, καθώς κάλυψε την απόσταση σε 21 δευτερόλεπτα και 80 εκατοστά, επικρατώντας στον τελικό του κολεγιακού πρωταθλήματος στίβου, που διεξήχθη στο Γιουτζίν του Ορεγκον.
Η 22χρονη σπρίντερ, άφησε στην δεύτερη θέση την Νιγηριανή, Φέϊβορ Οφίλι του Πανεπιστημίου της Λουϊζιάνας, η οποία τερμάτισε σε 22.05.
Με το 21.80, η Στάινερ «πήρε» την κορυφαία επίδοση της χρονιάς στο αγώνισμα, από την 18χρονη Κριστίν Μπόμα από την Ναμίμπια, η οποία στις 30 Απριλίου, είχε τρέξει τα 200 μέτρα σε 21.87.
Το κολεγιακό πρωτάθλημα, διεξήχθη στο στάδιο, που τον ερχόμενο Ιούλιο, θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, αλλά και τα trials των ΗΠΑ (23-26/6), διαδικασία μέσω της οποίας, η νεαρή Αμερικανίδα, θα διεκδικήσει την πρόκριση της, για την κορυφαία διοργάνωση.
- Οι Ορέσνικ «δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας», λένε Ουκρανοί εμπειρογνώμονες – Τι τους τρομάζει
- Μετεωρίτης εξερράγη στα ανοικτά των ακτών της Μασαχουσέτης, τρομάζοντας τις ΗΠΑ
- UNESCO: Ο ενεργειακός αποκλεισμός των ΗΠΑ στην Κούβα θέτει «σε κίνδυνο» το εκπαιδευτικό σύστημα
- Ισραηλινοί στρατιώτες «στήνουν» φωτογράφιση ανήλικου Παλαιστινίου με όπλο και σημαία [βίντεο]
- Ανακοίνωση του ΔΟΑΕ για την ουκρανική επίθεση με drone στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Δικαστής στις ΗΠΑ ζήτησε διευκρινήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό του Τραμπ

