Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νορβηγία – Σουηδία 3-2: «Καθάρισε» ο Χάαλαντ

Νορβηγία – Σουηδία 3-2: «Καθάρισε» ο Χάαλαντ

Με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να σκοράρει δύο φορές η Νορβηγία νίκησε με σκορ 3-2 τη Σουηδία. Παράλληλα η Βόρεια Μακεδονία διέλυσε 4-0 το Γιβραλτάρ, ενώ χωρίς σκορ έμειναν Γεωργία και Βουλγαρία.

Η 4η αγωνιστική του Nations League ξεκίνησε απόψε (12/6) με τη Νορβηγία να επικρατεί με σκορ 3-2 της Σουηδίας για τον τέταρτο όμιλο της League Β. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Έρλιγνκ Χάαλαντ, ο οποίος και σημείωσε δύο τέρματα στο παιχνίδι.

Αρχικά ο σέντερ φορ της Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε το σκορ στο 10′ κάνοντας το 1-0, για να έρθει στο 54ο λεπτό του ματς να διπλασιάσει τα δικά του γκολ, αλλά και αυτά της χώρας του. Οι Σουηδοί μείωσαν σε 2-1 με τον Φόρσμπεργκ στο 62′, όμως ο Σόρλοθ στο 77′ έκανε το 3-1 έπειτα από ασίστ του Χάαλαντ. Το τελικό 3-2 έκανε ο Γκιόκερες στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

LEAGUE C

Για τον τέταρτο όμιλο της League C, η Βόρεια Μακεδονία διέλυσε το Γιβραλτάρ με σκορ 4-0 καθαρίζοντας ουσιαστικά την αναμέτρηση από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Μπάρντι μόλις στο 4ο λεπτό του ματς, για να ακολουθήσουν δύο τέρματα του Μιόφσκι μέσα σε τρία λεπτά, στο 14′ και το 16′ για το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε από τον Τσουρλίνοφ στο 31′.

Στο άλλο ματς του ομίλου, Γεωργία και Βουλγαρία έμειναν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στην Τιφλίδα σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι από τους φιλοξενούμενους, όμως δεν μπόρεσαν σε καμία από τις 17 τελικές τους να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024