Μετά την ισοπαλία της Γερμανίας στην Ουγγαρία, οι Χάνσι Φλικ και Μάνουελ Νόιερ επεσήμαναν τις επιθετικές δυσκολίες της Mannschaft και κάλεσαν για δράση την Τρίτη εναντίον της Ιταλίας.
Στην έλλειψη αυτοπεποίθησης και στα πολλά λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του, στάθηκε ο Χάνσι Φλικ, μετά το τέλος της εκτός έδρας ισοπαλίας (1-1) με την Ουγγαρία για το Nations League.
«Δεν παίξαμε αρκετά γρήγορα μπροστά, μας έλειπε η πεποίθηση και κάναμε πάρα πολλά λάθη», σχολίασε ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός, ενώ σε ανάλογο ύφος, ο Μάνουελ Νόϊερ, πρόσθεσε:
«Μας έλειπε η άνεση στην επίθεση. Και όταν δεν υπάρχει αυτή η άνεση και το στοιχείο του αιφνιδιασμού, δεν δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Είμαστε σε μια διαδικασία που πρέπει να μας οδηγήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο».
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τη πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και περιμένει τον 8ο των πλέι ιν, ενώ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ως 7ος τη Βαλένθια στα πλέι οφ. Δείτε πως μπορούν να συναντηθούν οι «αιώνιοι».
Με τον Τι Τζέι Σορτς να πραγματοποιεί την καλύτερή του εμφάνιση φέτος, ο Παναθηναϊκός νίκησε 87-79 τη Μονακό και εξασφάλισε τη θέση του στα playoffs της Euroleague, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια!