
Ολυμπιακός: Το ξεχωριστό επίτευγμα του Σλούκα στο Game 1
Σε ένα ιδιαίτερο επίτευγμα έφτασε στο Game 1 με τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Σλούκας.
Ο Κώστας Σλούκας ήταν ένας από τους κορυφαίους των νικητών του χθεσινού αγώνα έχοντας «γεμάτη» στατιστική. Μέσα σε αυτή και τέσσερις ασίστ με τις οποίες κατάφερε κάτι ξεχωριστό. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μπήκε στην πρώτη 25άδα των πασέρ της Basket League.
Ο Σλούκας έφτασε τις 650 ασίστ καριέρας ξεπερνώντας τον Τζον Κόρφα που είχε 648 στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (είχε 1.060 συνολικά).
Ακόμη σε ατομικό επίπεδο για τον Ολυμπιακό, με τη 262η εμφάνιση του στη Basket League, ο Κώστας Παπανικολάου μπήκε στην 75άδα της ιστορικής λίστας του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ξεπέρασε χθες τον Φάνη Κουμπούρα.
- Ανδρουλάκης: Αυτά θα πω στον γιο μου όταν δώσει πανελλαδικές – «Τα καλύτερα είναι μπροστά»
- Έσπασε το φράγμα των 100 δολαρίων το πετρέλαιο
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα θεωρήσουν το Ιράν υπεύθυνο για τις επιθέσεις των Χούθι – Αυτό θα πληρώσει τις ενέργειές τους
- Φωτιά στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής – Σηκώθηκαν 6 εναέρια μέσα
- Παίκτης της Μπαρτσελόνα κι επίσημα ο Αντεγιέμι – Υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2031
- Προφυλακιστέος ο 60χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι σε ζευγάρι τουριστών στην Ακρόπολη

