Ροδόπη: Τροχαίο με ένα νεκρό και 16 τραυματίες
Ο οδηγός έχασε, στη συνέχεια, τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει το αυτοκίνητο.
Ένας νεκρός και 16 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον Ίασμο Ροδόπης.
Ο οδηγός του οχήματος που ανετράπη στη Ροδόπη είχε στοιβάξει… 16 μετανάστες.
Όπως αναφέρει το e-evros.gr, το όχημα το οποίο φέρεται να ήταν κλεμμένο, ανατράπηκε όταν ο οδηγός επιχείρησε να αποφύγει αστυνομικούς οι οποίοι του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο.
Ο οδηγός έχασε, στη συνέχεια, τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει το αυτοκίνητο.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία παρέλαβαν του τραυματίες τους οποίους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
Την προηγούμενη εβδομάδα έξω από την Κομοτηνή είχε σημειωθεί άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς και 12 τραυματίες οι οποίοι είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ξάνθης.
- Ισραήλ: Η αστυνομία έκανε έφοδο σε χριστουγεννιάτικο πάρτι και συνέλαβε Παλαιστίνιο που είχε ντυθεί Άγιος Βασίλης
- Powerball: Ένας υπερτυχερός κέρδισε 1,8 δισ. δολάρια στο τζακπότ παραμονή των Χριστουγέννων
- Πώς η ακροδεξιά έκλεψε τα Χριστούγεννα
- Χριστούγεννα με την οικογένεια Γκραντ έκανε ο Ερνανγκόμεθ (pic)
- Κιλκίς: Γυναίκα εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της μετά από τροχαίο
- Οι καλές, οι κακές, οι άσχημες και οι κουλ φιγούρες του Άι Βασίλη στη μεγάλη οθόνη – Μια cine δεκάδα
