Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Παρί Σεν Ζερμέν δίνει 50 εκατομμύρια στην Ίντερ για Σκρίνιαρ

Η Παρί Σεν Ζερμέν δίνει 50 εκατομμύρια στην Ίντερ για Σκρίνιαρ

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Παριζιάνος να προσφέρουν 50 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του.

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ, είναι η βασική προτεραιότητα του Λουϊς Κάμπος, για το κέντρο της άμυνας στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο νέος τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Γαλλίας, έχει «πιάσει δουλειά» και θέλει να φέρει στο Παρίσι, τον έμπειρο Σλοβάκο αμυντικό της Ιντερ.

Ο 27χρονος διεθνής άσος, καλύπτει κυρίως την δεξιά πτέρυγα, αλλά μπορεί να βοηθήσει στα αριστερά, ευχέρεια που τον καθιστά, μία εξαιρετικά αξιόπιστη λύση. Ο Σκρίνιαρ, έχει συμβόλαιο με τους «νερατζούρι» μέχρι τον Ιούνιο του 2023 και μάλιστα, είχε αρχίσει διαπραγματεύσεις για επέκταση της συνεργασίας του, καθώς σκόπευε να μείνει στην Λομβαρδία όπου νιώθει πολύ καλά.

Ομως το… ξαφνικό ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν, άλλαξε τα πάντα, αφού ο Σκρίνιαρ, ο οποίος μέτρησε εφέτος 48 συμμετοχές και τέσσερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενδιαφέρεται πολύ για την ιδέα να ενταχθεί στην γαλλική ομάδα.

Και σύμφωνα με πληροφορίες του γαλλικού Τύπου, οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν, προσφέρουν στην Ιντερ 50 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Σκρίνιαρ, ενώ οι απαιτήσεις των Μιλανέζων φθάνουν κοντά στα 70-80 εκατομμύρια ευρώ, δεδομένου ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την Τσέλσι.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024