Μια ηλικιωμένη γυναίκα, 86 ετών, έπεσε θύμα απάτης στο Ηράκλειο Κρήτης αφού δράστες την παγίδευσαν μέσα σε λίγα λεπτά για δήθεν τροχαίο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη που διαμένει στο Ηράκλειο δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στη διάρκεια του οποίου άγνωστοι επικαλούμενοι δήθεν τροχαίο που είχε προκαλέσει η εγγονή της, της ζήτησαν 70.000 ευρώ για να πείσουν την οικογένεια του θύματος να μην προχωρήσει σε καταγγελία.
Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε και προσπάθησε να βρει λύση για να μην «μπλέξει» η εγγονή της.
Πώς πήραν τα χρήματα
Η 86χρονη κατάφερε και βρήκε 18.500 ευρώ, τα έβαλε σε ένα τσαντάκι, τα άφησε έξω από την πόρτα του σπιτιού της και τα χρήματα μετά από λίγο… εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με το cretalive.gr, την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα