
Κοζάνη: Επίθεση αδέσποτου σκύλου σε 13χρονο κορίτσι
Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μαμάτσειο
Νέα επίθεση από αδέσποτο σκύλο, αυτή τη φορά στο κέντρο του Δρεπάνου στην Κοζάνη, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Θύμα ένα 13χρονο κορίτσι, το οποίο δέχθηκε επίθεση σκύλου και, μάλιστα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, οι γονείς του κοριτσιού μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να υποβάλουν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.
- Αλαζονεία Μητσοτάκη: «Δεν μας αφορά η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού»
- Τι γράφουν στη Σερβια για Ολυμπιακό, Μοντέρο και Μίλερ-ΜακΙντάιρ
- Πάμε μια βόλτα; Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Νάσος Γκαβέλας επιστρέφει στα μέρη που σημάδεψαν τη ζωή και την πορεία του
- Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: Το καθεστώς σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο είναι ξεκάθαρο – Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει διάχυση του πολέμου στη Μεσόγειο διαμηνύει η Αθήνα
- ΥΠΕΞ: Τάχιστα θα γίνουν οι διαδικασίες επαναπατρισμού των Ελλήνων που συμμετείχαν στον Global Sumud Flotilla
- Η Κάιλι Μινόγκ μιλάει για τη μάχη του καρκίνου μαστού 20 χρόνια μετά – «Με συνοδεύει ακόμα και σήμερα»




