
Κακοκαιρία Genesis: Black out και θυελλώδεις άνεμοι στην Πάτρα
Ο καιρός δείχνει τα δόντια του και στην Πάτρα.
Χωρίς ρεύμα είναι εδώ και λίγη ώρα πολλές περιοχές της Πάτρας. Οι ισχυροί άνεμοι που φυσούν στην περιοχή έχουν προκαλέσει μικροπροβλήματα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία εντοπίστηκε βλάβη σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην συμβολή της Κωνσταντινουπόλεως με την Σαρανταπόρου.
Φαίνεται πως οι προγνώσεις των μετεωρολόγων για την επερχόμενη κακοκαιρία Genesis επιβεβαιώνονται. Σύμφωνα με τις προγνώσεις αναμένεται στην Πάτρα και τον Πύργο και την ευρύτερη περιοχή ισχυρή βροχή και έντονη κεραυνική δραστηριότητα τις επόμενες ώρες .
Με βάση τα έως τώρα διαθέσιμα στοιχεία, βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Κυριακή, οπότε το βαρομετρικό χαμηλό θα μετακινηθεί προς την Τουρκία. Όμως η αστάθεια του καιρού θα διατηρηθεί τουλάχιστον έως και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος με βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

- Μέση Ανατολή και ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στην ατζέντα Γεραπετρίτη – ΥΠΕΞ της Σαουδικής Αραβίας
- Το Ιράν κατέσχεσε πλωτό οπλοστάσιο στον Κόλπο του Ομάν
- Περιστέρι: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τα 6 παιδιά που ζούσαν σε διαμέρισμα τρώγλη – «Ήταν ανατριχιαστική κατάσταση»
- Μια νίκη προσφέρει μια… άλλη χρονιά
- Ο Μακόλεϊ Κάλκιν δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον θάνατο της «μητέρας» του Κάθριν Ο’ Χάρα
- LIVE: ΑΕΚ – Άρης Betsson



