Κακοκαιρία Genesis: Black out και θυελλώδεις άνεμοι στην Πάτρα
Ο καιρός δείχνει τα δόντια του και στην Πάτρα.
Χωρίς ρεύμα είναι εδώ και λίγη ώρα πολλές περιοχές της Πάτρας. Οι ισχυροί άνεμοι που φυσούν στην περιοχή έχουν προκαλέσει μικροπροβλήματα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία εντοπίστηκε βλάβη σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην συμβολή της Κωνσταντινουπόλεως με την Σαρανταπόρου.
Φαίνεται πως οι προγνώσεις των μετεωρολόγων για την επερχόμενη κακοκαιρία Genesis επιβεβαιώνονται. Σύμφωνα με τις προγνώσεις αναμένεται στην Πάτρα και τον Πύργο και την ευρύτερη περιοχή ισχυρή βροχή και έντονη κεραυνική δραστηριότητα τις επόμενες ώρες .
Με βάση τα έως τώρα διαθέσιμα στοιχεία, βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Κυριακή, οπότε το βαρομετρικό χαμηλό θα μετακινηθεί προς την Τουρκία. Όμως η αστάθεια του καιρού θα διατηρηθεί τουλάχιστον έως και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος με βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.
- Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική – Πως θα κινηθεί η κακοκαιρία
- Λίβανος: Στους 15 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στην Τρίπολη
- Το Βιετνάμ χτίζει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό στάδιο του κόσμου – Θα έχει χωρητικότητα όσο ο Δήμος Βόλου!
- Η πτώση του οίκου των Γλύξμπουργκ: Βιασμοί, Έπσταϊν, και ο σαμάνος που επέστρεψε από τους νεκρούς κλυδωνίζουν τη Νορβηγία
- Καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής Κιάτο – Πειραιάς λόγω φωτιάς στον Ασπρόπυργο
- Αίγινα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης – Δύο μήνες χωρίς πόσιμο νερό το νησί


