Ίσως το πιο εντυπωσιακό από τα ακίνητα που διαθέτει ο Γιώργος Τράγκας σε ολόκληρο τον κόσμο βρίσκεται το Παρίσι.
Πρόκειται ίσως για το εντυπωσιακότερο ακίνητό του, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Αψίδα του Θριάμβου, στην σκιά του πύργου του Άιφελ.
Πρόκειται για ένα σπίτι με πολυελαίους που εντυπωσιάζουν, ξύλινους τοίχους και μαρμάρινα πατώματα.
Ο Γιώργος Τράγκας, όπως έχουν πει οι συνεργάτες του, δεν έκρυβε την αγάπη του για τη Γαλλία και ειδικά το σπίτι του στη Νίκαια όπου και πήγαινε τακτικά.
Στην περιοχή στο κέντρο του Παρισιού, τα σπίτια δύσκολα θα πέσουν κάτω από τα 15.000 ευρώ το τετραγωνικό, ποσά που πληγώνουν οι εύποροι για να έχουν θέα τον πύργο του Άιφελ.
Το σπίτι, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, κόβει την ανάσα, με την αξία του να υπολογίζεται σε… κάμποσα εκατομμύρια ευρώ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.