
Εύβοια: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα στη θάλασσα
Η 66χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην παραλία Πευκιού στην Εύβοια
Μια 66χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής 10 Ιουνίου και συγκεκριμένα λίγο πριν τις 09:00 στην παραλία Πευκιού στην Εύβοια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, περαστικοί είδαν το άψυχο σώμα της γυναίκας να πλέει στη θάλασσα και ειδοποίησαν το λιμενικό. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες από το Λιμεναρχείο αλλά και το ΕΚΑΒ.
Διενεργείται προανάκριση
Στην συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ωρεών του Λιμεναρχείου Αιδηψού.
- Ν. Ανδρουλάκης: «Ένας Κρητικός με τις γενναίες πράξεις του έδειξε την αδιάρρηκτη ψυχή του Ελληνισμού»
- Κοινό κέντρο ΕΥΠ – Predator «δείχνει» ο Λάκης Λαζόπουλος – Το sms πριν τον μαγνητικό τομογράφο
- Ο Μουρίνιο πήρε θέση για τις φήμες περί Ρεάλ Μαδρίτης
- Γιορτή της Μητέρας: Η Μελάνια Τραμπ για το γιο της Μπάρον, τη μητέρα της και οι συμβουλές μητρότητας
- Απόδοση στο σχολείο και οικονομικοί πόροι – Το χάσμα είναι ζήτημα κοινωνικού περιβάλλοντος
- Ανδρουλάκης για Δημητριάδη: Ο «εθνικός ωτακουστής» κάνει μαθήματα υψηλής πολιτικής, αντί να λογοδοτήσει




