Καίτη Γαρμπή: Γιόρτασε τα γενέθλια με τούρτα που θύμιζε Λευκό Πύργο
Η τραγουδίστρια οργάνωσε τέλεια τα γενέθλιά της
Τα γενέθλιά της γιόρτασε εκτός Αθηνών η Καίτη Γαρμπή.
Τα φετινά της γενέθλια βρήκαν την τραγουδίστρια στη Θεσσαλονίκη εκεί όπου δέχτηκε μια εντυπωσιακή τούρτα εμπνευσμένη από τον Λευκό Πύργο!
Η Καίτη Γαρμπή έγραψε στο instagram: «Θεσσαλονίκη Γιάννενα με δυό παπούτσια πάνινα! Καλημέρα! Αφήνουμε πίσω μας την αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη και ερχόμαστε προς στα Γιάννενα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για τη χτεσινή βραδιά στη Μόνη Λαζαριστών!
Ο κόσμος στάθηκε για 2 ώρες μέσα στη βροχή, άλλοι με όμπρέλες κι άλλοι χωρίς, περιμένοντας στωικά να ξεκινήσει η συναυλία μας! Βαθιά υπόκλιση απ όλους εμάς στο κοινό της Θεσσαλονίκης και απέραντη ευγνωμοσύνη».
Δείτε το βίντεο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eimai i Kaiti p agapouses! (@kaitigarbi)
- Drone χτύπησε πολυώροφο κτίριο στο Ντουμπάι – Μεγάλη τρύπα στην πρόσοψη από την έκρηξη
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται στις 15 Μαρτίου με συναρπαστικές προσφορές
- Ολυμπιακός: Εκτός και με τη Μονακό ο Βεζένκοφ
- Γιώργος Μαρίνος: Σε κλειστό κύκλο η κηδεία του – Που και πότε θα γίνει
- Τουλάχιστον 60 νεκροί από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Νότια Αιθιοπία
- Σφυροκόπημα Σαμαρά σε Μητσοτάκη: Το δόγμα του ρηχού και όπου φυσάει ο άνεμος στην εξωτερική πολιτική



