Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γερό «μπάσιμο» της Μπενφίκα για Τσιμίκα

Γερό «μπάσιμο» της Μπενφίκα για Τσιμίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας αποτελεί τον πρώτο στόχο της Μπενφίκα για τα αριστερά, την ώρα που οι Αετοί είναι σε επικοινωνία με τη Λίβερπουλ και για τον Νταρβίν Νούνιεζ

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Νταρβίν Νούνιεζ από την Μπενφίκα έναντι 100.000.000 ευρώ, όμως την ίδια ώρα οι Αετοί έχουν βάλει στο «μάτι» από τους Κόκκινους τον Κώστα Τσιμίκα.

Η πορτογαλική ομάδα ψάχνει στην αγορά έναν ποιοτικό αριστερό μπακ και της έχει «γυαλίσει» ο έλληνας αμυντικός που προέρχεται από μια φοβερή σεζόν στην Αγγλία με τους Reds.

Η Μπενφίκα λοιπόν, που τις τελευταίες μέρες είναι σε συνεχείς επαφές με τη Λίβερπουλ για την ολοκλήρωση της πώλησης του ουρουγουανού επιθετικού, είναι έτοιμη να κάνει γερό μπάσιμο για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το sportbible.com, οι Αετοί της Λισαβόνας θέλουν να εκμεταλλευτούν τις συζητήσεις για τον Νούνιεζ, αλλά και το γεγονός πως ο Τσιμίκας έρχεται δεύτερος στην ιεραρχία των Κόκκινων λόγω του Άντριου Ρόμπερτσον και να τον αποκτήσουν.

Όμως, η Λίβερπουλ από την πλευρά της είναι ξεκάθαρη, αφού δεν είναι διατεθειμένη καν να μπει σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του έλληνα διεθνούς. Ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε ο «Τσίμι», τον θέλει στο Άνφιλντ και δε σκοπεύει να απαντήσει θετικά σε οποιαδήποτε πρόταση φθάσει στα γραφεία των φιναλίστ του Champions League.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Μπενφίκα σκοπεύει να πιέσει τη Λίβερπουλ, ενώ η πρόταση που θα καταθέσει είναι πιθανό να ξεπερνά και το ποσό που δαπανήθηκε από την αγγλική ομάδα πριν από δυο χρόνια για να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό (12.000.000 λίρες).

Ο 26χρονος αμυντικός, που βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Nations League, τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε αρκετά με τη φανέλα της Λίβερπουλ, έχοντας σε όλες τις διοργανώσεις 26 συμμετοχές και 6 ασίστ.

Μάλιστα, η Μπενφίκα φέρεται να έπαθε… πλάκα με τον Τσιμίκα στο παιχνίδι που έδωσαν οι δυο ομάδες τον περασμένο Απρίλιο για τα προημιτελικά του Champions League στο Άνφιλντ, όταν ο έλληνας μπακ μοίρασε 2 ασίστ στο εντυπωσιακό 3-3 και αναδείχτηκε MVP εκείνης της αναμέτρησης.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024