
Η Ρεάλ «έκλεισε» το σούπερ ταλέντο της Παλμέιρας
Ακόμα ένα «αστέρι» από τη Βραζιλία στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κινείται ξανά στη μεταγραφική αγορά της Βραζιλίας και εξσαφάλισε πως θα έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση ενός 15χρονου επιθετικού.
Πρόκειται για τον ακραίο επιθετικό της Παλμέιρας, Εντρικ Φελίπε, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως το νέο μεγάλο ταλέντο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και η διάσημη ισπανική ομάδα είναι σ’ επαφή με την ομάδα, αλλά και την οικογένεια του, θέλοντας να εξασφαλίσει από τώρα τα δικαιώματα του.
Ακολουθώντας το επιτυχημένο παράδειγμα με τους Βινίσιους Τζούνιορ και Ροντρίγκο, η «βασίλισσα» θέλει να κλείσει από τώρα τον νεαρό άσο, για τον οποίο ο θρυλικός Ρονάλντο, το «φαινόμενο» δήλωσε πως βλέπει σε αυτόν τον εαυτό του όταν ήταν στην ίδια ηλικία!
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, εκτός του Εντρικ, κινείται και για την απόκτηση του 18χρονου φορ της Μποταφόγκο, Ματέους Νασιμέντο. Ο νεαρός επιθετικός έχει παρατσούκλι, «μικρός Καβάνι», και είναι σ’ επαφές με την διάσημη ισπανική ομάδα.
- Χωρίς κοινά αποτελέσματα ξανά οι φοιτητικές εκλογές: Διαφορετική πρωτιά δίνουν ΠΚΣ και ΔΑΠ
- Η ικανοποίηση του Μαρτίνεθ για το Final-4: «Τώρα, τι άλλο;»
- ΕΙΝΑΠ: Στάση εργασίας στο Νοσοκομείο της Νίκαιας σήμερα – Τι ζητούν οι γιατροί
- Πόσο γεμάτες είναι οι φυλακές στην ΕΕ; Υπερπληθυσμός και κακές συνθήκες στην Ελλάδα
- «Πολίτες β’ κατηγορίας» του Μάριου Πόντικα στο θέατρο Τζένη Καρέζη
- Μεσοβέζικη λύση για το Σπίτι Μου 2, μετά την κατακραυγή – Σκωτσέζικο ντους για χιλιάδες δικαιούχους

