Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαντσίνι: «Είναι μακρύς ο δρόμος για τη νέα Ιταλία»

Μαντσίνι: «Είναι μακρύς ο δρόμος για τη νέα Ιταλία»

O Ρομπέρτο Μαντσίνι μίλησε για το… rebuild της εθνικής Ιταλίας.

Στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να δημιουργηθεί μία «νέα» εθνική Ιταλίας, στάθηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα για το Nations League, που βρήκε την «σκουάντρα ατζούρα» νικήτρια με 2-1 επί της Ουγγαρίας, ο Ιταλός «εκλέκτορας», δήλωσε:

«Ηταν ένα καλό ματς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Το γκολ της Ουγγαρίας, μας έδωσε ηθικό, αλλά ο αγώνας θα έπρεπε να είχε τελειώσει, σαφώς, με μεγαλύτερη διαφορά. Ημασταν λίγο κουρασμένοι. Είναι φυσιολογικό να δεχθείς ένα γκολ, σε έναν αγώνα που έπρεπε να είχε… τελειώσει νωρίτερα. Μια νέα Ιταλία; Μια Ιταλία γεμάτη νεαρούς παίκτες, που θα πρέπει να εργασθούν πολύ. Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά επιστρέψαμε στις νίκες. Και αυτό, είναι σημαντικό».

Οσον αφορά στον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, τόνισε στο μικρόφωνο της RAI: «Ηταν απερίγραπτη συγκίνηση να φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού, δεν υπάρχουν λόγια. Ο τραυματισμός μου στο δάχτυλο; Για αυτήν την φανέλα, μπορούμε να παίξουμε ακόμα και χωρίς δάχτυλο!

Πρέπει να ευχαριστήσω το ιατρικό επιτελείο που με βοήθησε, γιατί πριν από δύο ημέρες ήταν αδιανόητο να παίξω. Με τη θέληση και την βοήθειά τους, κατάφερα να μπω στο γήπεδο. Θα έπαιζα όσο περισσότερο μπορούσα.

Χρειαζόμασταν μια νίκη. Θα προχωρήσουμε ενωμένοι. Υπήρξε αυτή η ανάγκη να νικήσουμε, με αυτούς τους νέους παίκτες και με το σωστό πνεύμα. Γιατί αυτή η φανέλα, είναι ανεκτίμητη».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024