Μετά τον χλευασμό στην αστυνομία που δεν κατάφερε να… βρει το δεύτερο όπλο που έκρυβε, κατά τη σύλληψή του, ο τράπερTrannos χλευάζει την οδική ασφάλεια.
Μετά την σύλληψη και την ποινή φυλάκισης 10 μηνών, που επιβλήθηκε στον τράπερ Trannos, για παράνομη οπλοκατοχή, o 22χρονος επιστρέφει με νέο video στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στο κλιπ που ανέβασε (και στη συνέχεια αφαίρεσε από το λογαριασμό του) , ο τράπερ φαίνεται να κινείται με πάνω από 200 χλμ./ ώρα -για την ακρίβεια 220- σε δημόσιο δρόμο.
Βλέπετε ένα αυτοκίνητο που κινείται με 220 χλμ./ώρα σε δημόσιο δρόμο, στα χέρια κάποιου που δεν γνωρίζει ότι είναι το ίδιο επικίνδυνο με ένα όπλο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας