
Πάτρα: Χρησιμοποιούσαν το παιδί τους για να διακινούν ναρκωτικά
Το ζευγάρι να συνελήφθη μπροστά στα μάτια του έντρομου παιδιού τους, το οποίο χρησιμοποίησαν για τη συναλλαγή.
Αποτροπιασμό προκαλεί, η πρακτική ζευγαριού από την Πάτρα, που χρησιμοποιούσε το ανήλικο παιδί του, για να διακινεί ναρκωτικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο άνδρας και η γυναίκα, ηλικίας περίπου 35 ετών και οι δύο, είναι χρήστες ηρωίνης.
Οι δύο τους, μαζί με το παιδί τους, βρίσκονταν κοντά στο ΚΕΤΧ για να πωλήσουν ναρκωτικά σε δύο άλλους άνδρες, ελληνικής καταγωγής.
Και οι 4 συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, με το ζευγάρι να συλλαμβάνεται μπροστά στα μάτια του έντρομου παιδιού τους, το οποίο χρησιμοποίησαν για τη συναλλαγή.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, σε έρευνα των αστυνομικών, στο σπίτι του ζευγαριού, εντοπίστηκαν 60 γραμμάρια ηρωίνης, μία ζυγαριά ακριβείας και το ποσό των 1.500 ευρώ.
Οι τέσσερις συλληφθέντες κρατούνται και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πατρών.
- Ανησυχία για τα αποθέματα καυσίμων στην Ευρώπη
- Το μεγάλο καλάθι του Χέις-Ντέιβις που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό (vid)
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Πότε είναι το Game 3 της σειράς
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός 105-107: Buzzer beater του Χέις Ντέιβις, νέο μπρέικ και 2-0 (vid)
- Conference League: Mε εισιτήριο στο χέρι η Κρίσταλ Πάλας, βήμα τελικού η Ράγιο Βαγεκάνο (vids)
- Μπαρτζώκας: «Αν χάσουμε από την ελλιπή Μονακό, θα με κρεμάσουν στο Δημαρχείο του Πειραιά»



