
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χαλαρώνει στη Μύκονο – Τα παιχνίδια με τον γιο του στην παραλία
Χαλαρές στιγμές για τον Greek Freak και την οικογένειά του.
Στιγμές χαλάρωσης περνά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με την οικογένειά του στη Μύκονο.
Ο περσινός πρωταθλητής και MVP του ΝΒΑ, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται οικογενειακώς στο νησί των Ανέμων για διακοπές, εντοπίστηκε από την κάμερα να απολαμβάνει την βόλτα του στο Παλιό Λιμάνι.
Ο Γιάννης δεν αποχωρίστηκε στιγμή τον γιο του Λιαμ τον οποίο κρατούσε αγκαλιά και πότε τον σήκωνε στον αέρα με το ένα χέρι και πότε τον έβαζε στους ώμους του.
Δίπλα του η αγαπημένη σύζυγος Μαρία μαζί με τον 6 μηνών Μάβερικ Σάι.
Ο διεθνής μπασκετμπολίστας έχει αποκτήσει με την σύντροφό του δύο αγόρια και όπως έχει δηλώσει πολλές φορές η οικογένειά του είναι ό,τι πιο σημαντικό στην ζωή του.
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Νεοχωρούδα στο Ωραιόκαστρο – Μήνυμα από το 112
- Γιατί θα αργήσει να μειωθεί η τιμή στη βενζίνη
- Ο Σερκί στήριξε τον Ντινιέ – Η απάντηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού σε ερώτηση για το πέναλτι στον Γιαμάλ
- Γνωρίστηκαν στο Αγγλία – Αργεντινή το 1986. Τέσσερις δεκαετίες μετά επέστρεψαν στον «τόπο του εγκλήματος»
- Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρές δύο γυναίκες σε τροχαίο – Στο ίδιο σημείο είχαν σκοτωθεί δύο νεαροί τον Μάιο
- Καβάλα: Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση κοντά στην Εγνατία Οδό στην Ελευθερούπολη



