
Λίτσα Πατέρα: Τί αποκάλυψε για το τηλεοπτικό μέλλον Σκορδά – Λιάγκα
Η αγαπημένη αστρολόγος μίλησε για τους συνεργάτες της
Η Λίτσα Πατέρα μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την νέα τηλεοπτική χρονιά και την παρουσία της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό».
Η γνωστή αστρολόγος μίλησε για τις φήμες που έχουν ξεσπάσει ότι «Το πρωινό» δεν θα περιλαμβάνει την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα μαζί.
Δεν ξέρω λεπτομέρειες για το μέλλον της εκπομπής ούτε για τους παρουσιαστές ξεχωριστά. Το έχω ακούσει, το έχω διαβάσει, δεν ξέρω ακριβώς πώς θα γίνει, εύχομαι να πάνε όλα καλά έτσι ή αλλιώς. Πιστεύω ότι επειδή είναι και οι δύο πάρα πολύ καλοί επαγγελματίες, θα πάνε πολύ καλά και οι δύο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα εξελιχθούν καλά τα πράγματα», ανέφερε αρχικά η Λίτσα Πατέρα.
«Ας το αποφασίσει ο καθένας όπως ξέρει καλύτερα», πρόσθεσε, απαντώντας διπλωματικά σχετικά με το τί «προστάζουν» τα άστρα για το τηλεοπτικό δίδυμο Σκορδά – Λιάγκα.
- Ενας στους δύο μισθωτούς με δεύτερη δουλειά
- Νέο «Ανακαινίζω»: Αυξημένες επιδοτήσεις αλλά και παγίδες – 21 ερωταπαντήσεις
- Ακίνητα: Έρχεται νέος διπλός αυτοδιοικητικός «ΕΝΦΙΑ»
- The Sower: Το εμβληματικό έργο του Φράντσε Κράλι επιστρέφει «σπίτι» του μετά από 8 δεκαετίες
- Μαθηματικά ή ψυχολογία; Πως παίρνουμε αποφάσεις για τα χρήματα
- Γιάννης Αντετοκούνμπο – The Rock: Απολαυστικά επικά βίντεο του Greek Freak για τη Mοάνα




